News

Viorica Dăncilă, huiduită și jignită la Constanța! Ce a pățit premierul la malul mării. VIDEO

31.08.2019 | 09:36
Viorica Dancila huiduita si jignita la Constanta Ce a patit premierul la malul marii VIDEO

Premierul României, Viorica Dăncilă, a fost primită cu huiduieli și jigniri la Constanța. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale care se vor desfășura la toamnă a fost agasată de trecătorii care i-au cerut demisia și au recurs la atacuri, printre care a fost trimisă la pușcărie. Dăncilă a fost escortată de SPP, reușind astfel să scape de pornirile agresive ale protestatarilor.

Viorica Dăncilă, huiduită copios la Constanța

Liderul PSD a participat ieri la alegerile pentru conducerea organizației județene PSD Constanța. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. La intrarea în clădire, Dăncilă a fost întâmpinată de un grup de protestatari care i-a cerut demisia.

Unul dintre protestatari a scris pe o pancartă „Veți ajunge după gratii, mama voastră de pramatii”, iar cei mai mulți dintre ei au strigat după Dăncilă cu apelative precum „Analfabeta”. În zonă au venit rapid mai mulți jandarmi în ipoteza escaladării disensiunilor din stradă, lucru care a atras în plus nemulțumirea contestatarilor premierului. (VEZI VIDEO aici cu momentul în care Dăncilă a fost huiduită)

Viorica Dăncilă
Momentul în care Viorica Dăncilă a fost huiduită la Constanța. Sursa foto: news.ro

Dăncilă: „Nu ăsta e poporul român. Oare circul ține de cald pentru România?”

Viorica Dăncilă nu i-a ignorat de tot pe protestatari. Chiar dacă nu a vrut să oprească și să stea de vorbă cu aceștia, premierul s-a referit la ei în discursul pe care l-a susținut în cadrul evenimentului de la Jean Constantin.

„Nu ăsta este poporul român. Am intrat şi vedeam şapte, opt persoane cum jigneau şi ţipau şi atunci mă gândeam ce zic cetăţenii din Constanţa, ce zic cetăţenii din judeţ despre manifestarea, despre modul de a se manifesta al acestor oameni? Aici în Constanţa sunt oameni oneşti, sunt oameni respectaţi, sunt oameni care respectă pentru că ştiu că respectul impune respect. Oare astfel de manifestări ne reprezintă pe noi românii? Oare circul ţine de cald pentru România?”, le-a spus Dăncilă membrilor PSD, scrie știrileprotv.ro.