News

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis, după cazul Caracal: „De ce nu puteţi lua măsuri?”

29.07.2019 | 11:01
Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis dupa cazul Caracal De ce nu puteti lua masuri

Așa cum era de așteptat, cazul crimelor din Caracal se politizează. Tragedia celor două fete din județul Olt a devenit deja subiect de campanie electorală, iar politicienii își lansează acuzații. Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis după discursul pe care l-a ținut în urma acestui nefericit eveniment și îl consideră unul strict electoral.

Viorica Dăncilă vs. Klaus Iohannis: o nouă tragedie politizată

Dăncilă se aștepta la soluții concrete din partea șefului statului, ba chiar să convoace ședința CSAT pentru a pune pe masă toate deciziile care trebuie luate urgent. Premierul susține că președintele a avut o declarație plină de oportunism și una lipsită de empatie. Mesajul Vioricăi Dăncilă a fost transmis prin intermediului rețelei de socializare Facebook.

„Nu a înţeles gravitatea situaţiei, nu a înţeles că suntem datori faţă de familiile tinerelor care şi-au pierdut viaţa şi a tuturor părinţilor din ţara asta care se gândesc că puteau fi copiii lor aceia. Nu a înţeles că miza e mai mare decât persoana dumnealui şi mandatul pe care şi-l doreşte cu atâta ardoare”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Dăncilă se aștepta la convocarea unei ședințe CSAT. Sursa foto: g4media.ro

„M-am așteptat să ne convoace mâine în CSAT”

„M-am aşteptat în această seară la o declaraţie a domnului Iohannis prin care să ne transmită nişte măsuri clare. M-am aşteptat să ne convoace mâine în CSAT, să urgentăm analiza şi deciziile care se impun. M-am aşteptat la o poziţie fermă în cazul STS. De ce Guvernul poate lua măsuri şi dumneavoastră nu puteţi, domnule preşedinte?”, a mai spus Dăncilă.

Procurorii realizează astăzi reconstituirea oficială la casa criminalului. Acțiunea va începe în jurul orei 12:00, iar la reconstituire va participa bărbatul care a luat viața celor două tinere, Luiza Mihaela Melencu și Alexandra Măceșanu. Criminalul a recunoscut ieri faptele comise, după ce inițial negase totul.