News

Viorica Dăncilă îl susține pe Daniel Suciu pentru funcția de președinte executiv! Ședință în taină la malul mării

22.06.2019 | 15:56
Viorica Dancila il sustine pe Daniel Suciu pentru functia de presedinte executiv Sedinta in taina la malul marii

Viorica Dăncilă și liderii PSD refac organigrama din partid la mare. Premierul României a declarat că îl susține pe Daniel Suciu pentru funcția de președinte executiv. La secretariatul general al partidului, favoritul ar fi pesedistul Marius Dunca, conform surselor G4Media. În același timp, premierul îl susține și pe Eugen Teodorovici pentru a candida la prezidențiale, din partea PSD.

Se reface organigrama din PSD. Viorica Dăncilă îl susține pe Daniel Suciu

Dăncilă participă în acest weekend la întrunirile de la Neptun, unde pesediștii vor definitiva toate procedurile și programul care se va dezbate la Congresul extraordinar din 29 iunie, când se vor alege noi șefi. Membrii PSD își aleg un nou președinte deoarece Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare pe 27 mai, iar postul a fost preluat imediat de premierul României.

La Neptun, Dăncilă a discutat cu liderii organizațiilor județene. Premierul a promis că se va face o analiză a situației votului din 26 mai pentru a afla unde s-au făcut greșeli și dacă șefii de la filialele locale PSD s-au implicat suficient pentru a mobiliza votanții. Încă înainte de întâlnirea de la mare, mai mulți pesediști marcanți și-au simțit scaunul clătinat.

Dăncilă și pesediștii au vorbit despre situația partidului, la Neptun. Sursa foto: Digi 24

Dăncilă a vorbit și despre cazul fetiței din Mehedinți

Codrin Ștefănescu, înlăturat după rezultatele dezastruoase de la europarlamentare, își dorește să candideze din nou pentru funcția de secretar general al partidului. Dăncilă nu a dorit să comenteze intenția lui Codrin și declarațiile pe care controversatul politician le-a făcut în ultima perioadă, înainte și după alegeri.

„Nu vreau să fac referire la vreunul dintre colegi privind candidaturile la prezidențiale. Nu vreau să fiu părtinitoare. Prin măsurile pe care le vom lua, pe lângă prestația candidatului nostru, este important ca din punct de vedere guvernamental să luăm măsuri. (…)

Trebuie să vedem ce putem face pentru copilul din Mehedinți. Trebuie să judecăm cu sufletul și să dăm un exemplu pentru ca astfel de lucruri să nu mai aibă loc”, a declarat Viorica Dăncilă astăzi, după ședința de foc de la Neptun.