Viorica Dăncilă încă îl așteaptă pe Iohannis, deși a refuzat-o: „Ne-am mai întâlnit. Am mai interacționat. Am răbdare”

Dan Suta   
în HotNews
12/11/2019, 17:59
Viorica Dăncilă încă îl așteaptă pe Iohannis, deși a refuzat-o: „Ne-am mai întâlnit. Am mai interacționat. Am răbdare”
Viorica Dăncilă i-a răspuns lui Iohannis pe Facebook. Sursa foto: digi24.ro

Viorica Dăncilă i-a răspuns lui Klaus Iohannis pe Facebook, după ce acesta a explicat motivele pentru care nu vrea o confruntare televizată cu ea. În mod cu totul ironic, dezbaterea momentului în România este dacă vom avea sau nu o dezbatere înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis

Președintele spune că nu poate participa la o dezbatere cu candidata unui partid care nu știe ce înseamnă democrația și că se va concentra exclusiv pe întâlnirile cu românii din toate colțurile țării. Președintele va fi prezent în mai multe județe din țară și le va spune alegătorilor care sunt planurile sale pentru următorii cinci ani. Mesajul președintelui postat astăzi pe Facebook nu a fost ignorat de Dăncilă, care i-a răspuns imediat.

„Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Dăncilă insinuează că Iohannis ar fi laș

„Eu însă am răbdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”, a mai scris Dăncilă pe pagina ei de Facebook.

Alegerile prezidențiale definitive vor avea loc pe 24 noiembrie 2019, când Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă își vor disputa duelul final pentru următorii cinci ani în fața alegătorilor. Primul tur, desfășurat pe 10 noiembrie, a fost câștigat cu 37,4% de către Klaus Iohannis, iar pe locul doi a fost clasată Viorica Dăncilă cu 22,7%.

 

Închide ×