News

Viorica Dăncilă încă nu s-a decis dacă merge neivitată la dezbaterea lui Klaus Iohannis! Mugur Ciuvică: ”Este ca și cum ar intra peste el la baie”

17.11.2019 | 21:46
Viorica Dăncilă încă nu s-a decis dacă merge neivitată la dezbaterea lui Klaus Iohannis! Mugur Ciuvică: ”Este ca și cum ar intra peste el la baie”
Viorica Dăncilă încă nu s-a decis dacă merge neivitată la dezbaterea lui Klaus Iohannis. Sursa foto: g4media.ro
ADVERTISEMENT

Candidatul PSD la președinția României, Viorica Dăncilă, încă nu s-a hotărât dacă va merge sau nu la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis cu jurnaliști și formatori de opinie. Până va lua o decizie în acest sens, Viorica Dăncilă a spus că așteaptă, totuși, o invitație de la prezidențiabilul PNL la dezbaterea respectivă.

Viorica Dăncilă încă nu s-a decis dacă merge neivitată la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Întrebată dacă va merge la dezbaterea anunţată de preşedintele Iohannis, care ar urma să aibă loc marţi, la SNSPA, Dăncilă a replicat: ”Nu stiu încă”. Ea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să meargă unde vrea dumnealui, în ce zi vrea. Viorica Dăncilă a spus că este necesară o dovadă de respect şi de responsabilitate, iar refuzul preşedintelui Iohannis de a participa la o dezbatere electorală reprezintă ”o sfidare la adresa românilor”.

ADVERTISEMENT

Fostul premier a susţinut că a fost jignită de Iohannis, întrebându-se: ”De ce nu vrea această dezbatere? Ar arăta valoarea fiecătuia dintre noi. Nu e vorba că mă sfidează pe mine, dar îi sfidează pe români”, a declarat Dăncilă.

”Arată dorinţa de dictatură a lui Klaus Iohannis”

”Avem un preşedinte care vrea să împartă ţara în două şi ca toţi cei aflaţi în funcţii înalte să i se subordoneze”, consideră fostul premier, care spune că Iohannis vrea să devină dictator. ”Arată dorinţa de dictatură a lui Klaus Iohannis”.

ADVERTISEMENT

Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Iohannis va avea loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, conform SNSPA. Mugur Ciuvică, președintele asociației Grupul de Investigații Politice, prezent în platoul emisiunii ”Ediție Specială” de la Antena 3, a spus că dacă Viorica Dăncilă merge fără invitație la dezbaterea lui Klaus Iohannis ”este ca și cum ar intra peste el la baie”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri