News

Viorica Dăncilă, ironică atunci când a fost întrebată dacă admiră ceva la Klaus Iohannis! “Modul în care priveşte lucrurile, nu-l interesează nimic, nu-l deranjează nimic”

15.11.2019 | 08:49
Viorica Dancila ironica atunci cand a fost intrebata daca admira ceva la Klaus Iohannis Modul in care priveste lucrurile nul intereseaza nimic nul deranjeaza nimic
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă nu a ezitat și a devenit ironică atunci când a fost întrebată dacă admiră ceva la Klaus Iohannis! Astfel, președintele social democraților a transmis că într-adevăr există ceva care îi place la actualul șef de stat și anume “modul în care priveşte lucrurile”. “Îl admir pentru modul în care priveşte lucrurile, nu-l interesează nimic, nu-l deranjează nimic, merge înainte pe drumul lui.

Viorica Dăncilă, ironică atunci când a fost întrebată dacă admiră ceva la Klaus Iohannis!

Și asta chiar dacă nu este un drum bun sau chiar dacă este un drum paralel cu ceea ce-şi doresc românii sau ceea ce-şi doreşte România”, a spus Dăncilă. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale a fost pus într-o emisiune la Antena 3, să spună un cuvânt despre Klaus Iohannis. “Arogant şi laş”, a transmis Viorica Dăncilă care l-a caracterizat mult mai frumos pe Dan Barna despre care a spus că este “tânăr”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Viorica Dăncilă a precizat că îi este greu să găsească un cuvânt pentru Ludovic Orban. A revenit în cele din urmă și a spus “gălăgie”. Întrebată dacă este un om bogat, Dăncilă a spus că este “un om bogat sufleteşte”. “Nu sunt nici un om sărac, nici un om bogat, eu consider că sunt în clasa de mijloc”, a afirmat aceasta. Dăncilă nu a dat înapoi și a recunoscut că are și un eșec în cariera politică. “Probabil că nu am reuşit să le arăt oamenilor cine este cu adevărat Viorica Dăncilă. Faptul că am lăsat această percepţie negativă să ia amploare (…)”.

“Modul în care priveşte lucrurile, nu-l interesează nimic, nu-l deranjează nimic”

Dăncilă s-a comparat cu actualul președinte și a indicat câteva diferențe clare. “Ceea ce admir este modul în care priveşte lucrurile. Nu-l interesează părerea celorlalţi, mie când cineva mi-ar spune un lucru pe care constat că nu este corect aş fi deranjată. Ceea ce admir este că este impasibil la tot ceea ce se întâmplă şi merge înainte. Eu sufăr pentru anumite lucruri, pentru că aşa mi se pare normal, să avem sentimente”, a susţinut Dăncilă.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă și-a pus și o întrebare atunci când a fost rugată de moderator să facă acest lucru. “Dacă ar fi să adresez o întrebare Vioricăi Dăncilă, cred că…. îmi este greu, îmi este greu, dar cred că aş întreba-o dacă va avea aceeaşi tărie şi aceeaşi energie şi aceeaşi dorinţă de a face bine pe tot parcursul mandatului de preşedinte”, a spus Dăncilă.