News

Viorica Dăncilă, ironizată după vizita de la Bruxelles: „Cred că au râs o oră după ce a plecat”

22.08.2019 | 13:58
Viorica Dancila ironizata dupa vizita de la Bruxelles Cred ca au ras o ora dupa ce a plecat

Jurnalista Oana Stănciulescu a criticat-o pe Viorica Dăncilă pentru prestația ei recentă de la Bruxelles. Premierul s-a văzut cu șeful Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și a cerut, printre alte portofolii, cel pentru transporturi europene. Fosta realizatoare a emisiunii „Panorama” de la Antena 3 susține că Dăncilă s-a făcut de râs cu această solicitare.

Viorica Dăncilă, criticată aspru de Oana Stănciulescu

Stănciulescu spune că nu înțelege cum de premierul a putut să ceară Transporturile câtă vreme România stă extrem de prost la capitolul infrastructură. Pe lângă aceste portofolii, Dăncilă a mai cerut și cele de Energie și Mediu. Stănciulescu a făcut declarațiile critice la adresa Vioricăi Dăncilă pentru portalul știridiaspora.ro.

„Cred că oficialii europeni, în frunte cu Ursula von der Leyen, au râs o oră după ce a plecat Viorica Dăncilă din birou. Cum, mă, să ceri portofoiul pentru Transporturi europene, când tu nu esți în stare să construiești 20 de km de autostradă, când tu ai oameni în stradă care-ți cer disperați să construiești, din banii lor, o autostradă spre Moldova, când tu ai investitori – la Craiova și Pitești- care-ți spun că-și iau mașinile și pleacă din România dacă nu le faci drumuri, când tu ești praf și pulbere?”, spune Stănciulescu extrem de revoltată.

viorica dăncilă
Viorica Dăncilă și Ursula von der Leyen s-au văzut marți. Sursa foto: digi24.ro

Dăncilă s-a întâlnit marți cu Ursula von der Leyen

„Cum, mă, să ceri Transporturile când tu ai o rețea de cale ferată construită înainte de 1989, dar ieșită din uz, când trenurile circulă cu 30 de km la oră, când faci o zi ca să traversezi țara de la un capăt la altul”, a declarat Oana Stănciulescu.

Viorica Dăncilă s-a văzut marți, 20 august, cu Ursula von der Leyen, la Bruxelles. Premierul a avut o discuție despre viitorul proiectului european și rolul pe care îl va avea România în cadrul acestui grup select, care se clatină tot mai tare în ultimii ani. Dăncilă spune că susține demersurile Uniunii de a rezolva probleme urgente precum încălzirea globală sau migrația din țările din afara Uniunii.