News

Viorica Dăncilă își lansează o carte. Cum se numește și când apare pe piață

18.01.2021 | 22:49
Viorica Dancila isi lanseaza o carte Cum se numeste si cand apare pe piata
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă s-a decis să lanseze o carte în care acordă o serie de interviuri eveniment jurnalistei Marga Nițu.

Fostul premier a dezvăluit că lucrarea se va numi „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” și va prezenta versiunea fostului lider PSD în relația cu Liviu Dragnea sau alți lideri din partid.

ADVERTISEMENT

Conform Gândul, Marga Nițu a fost jurnalistă la un post de televiziune din Alexandria și la televiziunea OTV.

Viorica Dăncilă își lansează o carte nouă

Dăncilă le-a răspuns pe Facebook „prietenilor și neprietenilor” care bănuiau că urmează să lanseze o carte-interviu în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

ADVERTISEMENT

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

ADVERTISEMENT

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Cartea Vioricăi Dăncilă apare pe piață
Cartea Vioricăi Dăncilă apare pe piață

Vioric Dăncilă nu este la primul experiment editorial. În trecut, fostul premier al României a scris pentru Jerusalem Post un editorial, prin care susținea că România ar trebui să aibă o relație „reciproc avantajoasă” cu Rusia.

ADVERTISEMENT

„Europa trebuie să ia în calcul o nouă dinamică în relația cu Rusia, altfel, mi-e teamă că vom continua să facem aceleași greșeli și vom întâmpina aceleași dificultăți. Relațiile diplomatice au servit drept muniție pentru mașina de propagandă internă, care portretizează Occidentul ca pe un partener incorect, scria Dăncilă.

 

ADVERTISEMENT