Viorica Dăncilă își pavează drumul spre pușcărie, spune liberalul Rareș Bogdan. Un nou atac la adresa premierului

Daniel Șuta   
în HotNews
03/10/2019, 13:47
Viorica Dăncilă își pavează drumul spre pușcărie, spune liberalul Rareș Bogdan. Un nou atac la adresa premierului
Viorica Dăncilă este acuzată că își bate joc de banii publici. Sursa foto: MEDIAFAX

Rareș Bogdan a lansat un nou atac la adresa premierului Viorica Dăncilă, într-o emisiune de dezbateri politice de la B1 TV. Europarlamentarul liberal a spus că Dăncilă nu doar că face gafă după gafă, dar că pentru unele dintre ele s-ar putea să dea cu subsemnatul în fața unui procuror.

Viorica Dăncilă ar putea să sfârșească la pușcărie

Liderul PNL a declarat că șefa PSD acordă bani primarilor fără să se asigure că proiectele respective sunt eficiente pentru țară. Mai mult, liberalul a mai punctat că pentru astfel de bani acordați cu dedicație s-ar putea să facă pușcărie, căci astfel de cazuri s-au mai văzut în istoria politicii recente.

Bogdan a spus că există suficiente semnături pentru ca moțiunea împotriva premierului să cadă, mai exact, opoziția are peste 240 de semnături, necesare fiind 233. Acesta a spus că moțiunea ar putea fi votată chiar și de 250 de parlamentari, mulți membri ai Pro-România și ALDE aliniindu-se la PNL și USR pentru ca actuala șefă a Executivului să plece acasă.

rareș bogdan a vorbit despre viorica dăncilă
Rareș Bogdan susține că moțiunea va trece cu peste 250 de voturi. Sursa foto: Ziar Obiectiv

Bogdan: „E posibil să avem mai mult de 250 de voturi”

„Au încercat toate tertipurile până în ultimul moment pentru a mai câlștiga o zi la guvernare. Dăncilă e în pas de defilare direct spre pușcărie dacă mai continuă să dea bunul public după metode pe care doar ei le știu. Nu poți să dai primarilor un miliard de euro fără să existe criterii de eficiență”, a declarat Rareș Bogdan la B1 TV.

„Acum avem 248 de voturi garantate și, până joia viitoare, e posibil să avem mai mult de 250 de voturi. Dăncilă e istorie! Am observat că Dăncilă și-a schimbat consilierii, mai lipsea să o plimbe pe trotinetă la conferință. Sunt ridicoli, nu poți să transformi peste noapte imaginea unui om”, a mai spus Bogdan.

 

Închide ×