News

Viorica Dăncilă, lovită din interiorul PSD. Liviu Pleșoianu o critică dur: ”Aveți curaj să mă înfruntați?”

02.06.2019 | 12:42
Viorica Dancila lovita din interiorul PSD Liviu Plesoianu o critica dur Aveti curaj sa ma infruntati

Liviu Pleşoianu, deputatul Partidului Social Democrat care a intenţionat să candideze la preşedinția țării, în urmă cu un an, o atacă dur pe Viorica Dăncilă, premierul României, într-un mesaj scris pe pagona personală de Facebook.

Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu o critică dur pe Viorica Dăncilă și spune că Partidul Social Democrat a ajuns un ,,partid fără izmene”. Totodată, deputatul aduce în discuție și statul paralel și declară că știe cum funcționează acesta în comparație cu colegii săi. ,,Nu “am fost plecat nouă ani” din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit “statul paralel” și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor.”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Totodată, pesedistul consideră că, persoanele care au acaparat partidul nu au curaj să îl înfrunte public și le este teamă de Congres. ,,Aveți curaj să faceți congres acum? Hai să vă vedem, principialilor! Aveți curaj să mă înfruntați PUBLIC în fața oamenilor care ne-au votat și în 2012, și în 2016 cu speranța că vom fi oameni de fier, nu oameni de mămăligă!? Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși!”.

Candidatul acesta bătăios stârnește oamenii la revoltă și în plus, cheamă oamenii la Congres. ,,PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi. Hai, Congres! Dacă nu-l organizați, înseamnă că vă e frică să ne înfruntați…Fie să FIM oameni, nu râme!”, încheie deputatul mesajul de pe Facebook, așa cum încheie majoritatea postărilor sale.

Liviu Pleșoianu va candida anul acesta la alegerile prezidențiale
Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa premierului, Viorica Dăncilă
Sursa foto: facebook.com

Liviu Pleşoianu va candida la alegerile prezidenţiale din 2019

Liviu Pleșoinau a anunțat tot pe Facebook că va candidanul acesta la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut printr-un colaj inspirat din Game of Thrones prin care deputatul PSD i-a declarat război preledintelui, Klaus Iohannis.

,,Vă invit să strângem rândurile! Toți cei care refuzăm să ne lăsăm teleghidați, toți cei cărora linia orizontului le șoptește despre o altă cale. Eu refuz să accept ca țara mea să fie o colonie în devălmășie. Refuz să fiu pion pe o tablă de șah unde jucători fără nume și chip ne asmut unii împotriva altora, căutând să ne conducă spre prăpastia eternului conflict. Refuz să stau cu capul plecat la umbra ipocrită a bocancului „salvatorilor”. Refuz să mă închin în genunchi la diverse clanțe de ambasade și instituții pentru a mi se da voie să exist și să mă autodetermin!Fie să FIM! …Mă voi încăpățâna să spun asta până vor auzi toți! Apoi, în 2019, vom vedea câți vom fi… Pentru că nu e vorba despre mine, e vorba despre NOI!”, a scris deputatul PSD.

Pleșoianu și-a lansat de curând a treia carte, intitulată, “România. Țara unui vis posibil”. “În societate, radicalii liberi sunt acele persoane care, victime ale unui ADHD sociopat cu care s-au născut sau pe care au fost ajutate să îl dobândească, nu au astâmpăr până nu își fac prozeliți și până când nu termină de distrus până și ultima valoare socială pozitivă”, scrie Liviu Pleșoianu în cartea sa.