News

Viorica Dăncilă, mesaj pentru pensionari: „Am găsit resursele pentru a majora pensiile”

01.10.2019 | 11:10
Viorica Dancila mesaj pentru pensionari Am gasit resursele pentru a majora pensiile
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a adresat astăzi un mesaj pensionarilor cu ocazia Zilei persoanelor vârstnice. Premierul i-a asigurat pe bătrâni că guvernul a căutat și a găsit toate resursele necesare pentru majorarea pensiilor și că regretă că partidele politice nu au vrut să semneze Pactul de bunăstare pentru care au acceptat să semneze foarte mulți cetățeni.

Viorica Dăncilă îi asigură pe pensionari că vor primi în continuare creșterile promise

Dăncilă a transmis un comunicat de presă astăzi persoanelor care au muncit din greu și care, în opinia ei, merită o bătrânețe așa cum se cuvine. Candidatul PSD a declarat că există fondurile necesare pentru a asigura în continuare creșterile promise de ministrul Muncii. Dăncilă a reamintit de la cât a crescut punctul de pensie de la 1 septembrie și a spus că aceste creșteri vor continua în 2020 și 2021 tot de la începutul toamnei.

ADVERTISEMENT

„Am găsit resursele financiare necesare pentru a majora pensiile și vă asigur că există fonduri pentru a continua aceste creșteri, așa cum am promis. (…) Guvernul este determinat să pună în practică angajamentele asumate. Din respect față de români, am considerat necesar ca și ceilalți lideri politici să își ia angajamentul că nu vor tăia pensiile și salariile dacă vor veni la guvernare”, a transmis printr-un comunicat de presă Viorica Dăncilă, scrie cotidianul.ro.

viorica dăncilă
Premierul României acuză partidele de indiferență pentru că nu au semnat pactul pentru bunăstarea românilor. Sursa foto: hepta.ro

Premierul regretă că partidele nu au semnat pactul pentru bunăstarea românilor

„Este regretabilă atitudinea partidelor de opoziție care au refuzat să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor, dar mă bucură susținerea și sprijinul oamenilor, celor în a căror slujbă suntem. Mi-aș dori ca și dumneavoastră, pensionarii, să îmi fiți aproape, pentru că în Guvernul României aveți întotdeauna un partener de dialog”, a mai comunicat cea pe care PSD a trimis-o în cursa pentru prezidențiale.

ADVERTISEMENT