News

Viorica Dăncilă, o nouă conferință de presă. Șefa PSD va prezenta profilul de președinte, la ora 18:00

21.11.2019 | 16:38
Viorica Dancila o noua conferinta de presa Sefa PSD va prezenta profilul de presedinte la ora 1800
Șefa PSD Viorica Dăncilă anunță o nouă conferință de presă în seara aceasta. Sursa foto: Mediafax.ro
ADVERTISEMENT

Candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă a anunțat că va susține o nouă conferință de presă. Șefa PSD va prezenta în seara aceasta, de la ora 18.00, viziunea sa pentru următorii ani, dar și care este profilul președintelui.

Șefa PSD va susține o nouă conferință de presă, de la ora 18:00

Viorica Dăncilă va organiza peste câteva ore cea de-a doua conferință de presă din această săptămână după ce marți, 19 noiembrie, a organizat o întrevedere cu jurnaliștii aproape simultan cu cea a președintelui Klaus Iohannis. Șefa PSD va susține această conferință începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, iar toți gazetarii vor avea acces liber. Candidatul la alegerile prezidențiale vrea să-și prezinte viziunile, obiectivele strategice, dar și profilul președintelui.

„Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Preşedinte al României. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, începând cu ora 18:00. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media, iar intrarea se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate, la intrarea S2, începând cu ora 16:00”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit stirileprotv.ro.

Viorica Dăncilă își va prezenta în această seară programul pentru alegerile de duminică, 24 noiembrie

„Îmi voi prezenta programul pentru alegerile prezidenţiale. Am aşteptat să prezentăm acest program în cadrul confruntării dintre mine şi Klaus Iohannis. Voi răspunde ca de obicei întrebărilor care vin de la presă. Vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetăţenilor români şi astfel voi închide campania electorală”, a precizat candidatul la alegerile prezidențiale la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu mii de oameni în această campanie. Am avut zeci de deplasări în toată țara, discuții cu tineri și bătrâni, antreprenori, medici și profesori, oameni de la oraș sau de la sate. Aceste discuții mi-au arătat câteva lucruri simple pe care și le doresc românii. Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de președinte, angajamentele pe care mi le iau în fața poporului român și obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Președinte al României”, a scris șefa PSD pe contul de Facebook în urmă cu o oră.