News

Viorica Dăncilă, o nouă gafă de exprimare în fața jurnaliștilor: “În opinia mea, cred că”

17.04.2019 | 16:11
Viorica Dancila o noua gafa de exprimare in fata jurnalistilor In opinia mea cred ca

Viorica Dăncilă a gafat din nou! Premierul a declarat, în cursul zilei de azi, propunerea pentru viitorii miniștri. De asemenea, a discutat și despre situația demisiei lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției. Din păcate, odată cu sublinierile în cauză, și-a făcut loc o nouă gafă de exprimare. “În opinia mea, cred că” Tudorel Toader a vorbit că va face multe lucruri pe care nu le-a finalizat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, nouă gafă de exprimare!

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă…Premierul României a susținut că “În opinia mea, cred că” Tudorel Toader a vorbit că va face multe lucruri, a spus aceasta în timpul conferinței. De-a lungul timpului a mai spus de şase ori „imunoglobină” în loc de „imunoglobulină”, in timpul unei sedinte a Executivului, citind de pe foi. O altă problemă a întâmpinat atunci când a spus: “Am avut discutii foarte interesante privind cooperarea noastra (…) si in perspectiva apartenentei cele doua state”.

De asemenea, la intalnirea cu premierul Benjamin Netanyahu, singurul raspuns pe care premierul Dancila a stiut sa-l dea la o intrebare in limba engleza din partea omologului israelian a fost: “He, he”.  Întrebată de presă dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

Viorica Dăncilă, nouă gafă
Viorica Dăncilă, nouă gafă

Propuneri de miniștri:

“Legat de nominalizări, în urma discuțiilor avute cu președintele partidului, candidatul nostru este Oana Florea, o colegă cu experiență care știe modul de lucru al Instituțiilor Europene. Pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni, Liviu Brăiloiu.

Cunoaște deja problemele din diasporă și va găsi răspunsul multor probleme. Pentru ministerul Justiției nu am avut o propunere, am hotărât cu membrii ca propunerea PSD să fie Eugen Nicolicea. Tudorel Toader a vorbit că va face multe lucruri pe care nu le-a finalizat”, a declarat sursa citată despre propunerile de miniștri.