News

Viorica Dăncilă s-a ales cu o nouă poreclă în PSD: „Dragnea cu fustă”

26.06.2019 | 12:48
Viorica Dancila sa ales cu o noua porecla in PSD Dragnea cu fusta
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă are din ce în ce mai mulți opozanți în interiorul PSD. Astfel, pe lângă faptul că președintele interimar al social-democraților va avea parte de o luptă importantă pentru șefia partidului, după ce a fost provocată pentru acest post de către Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu. Dăncilă însă s-a întâlnit cu detractorii săi la Clubul Diplomaților din Capitală, unde i-a amenințat pe aceștia că dacă nu va fi votată drept președintele PSD, își va da demisia din funcția de premier!

Viorica Dăncilă a fost poreclită „Dragnea cu fustă”

Acest gest i-a luat prin surprindere pe adversarii lui Dăncilă din interiorul PSD. Aceștia susțin că i-au găsit și o nouă poreclă premierului, după gesturile făcute în ultima perioadă: A amenințat aseară că dacă pierde partidul își dă demisia din funcția de premier. ‘Dragnea cu fustă’, așa i se zice acum”, au mai relatat surse din partid despre Viorica Dăncilă, pentru stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

După discuția de la Clubul Diplomaților, urmează o nouă întâlnire cu adversari duri pentru Viorica Dăncilă. Premierul va da piept cu senatorii PSD care s-au opus pe față unei decizii pe care Dăncilă a luat-o, împreună chiar cu Călin Popescu Tăriceanu. Este vorba despre reconfirmarea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Viorica Dăncilă a primit o poreclă inspirată de la fostul șef al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea *foto: adevarul.ro
Viorica Dăncilă a primit o poreclă inspirată de la fostul șef al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea *foto: adevarul.ro

Viorica Dăncilă, față în față cu contestatarii din PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Mihai Fifor, a explicat decizia colegilor săi de a-l refuza pe guvernatorul BNR: „La ședința de coaliție nu s-a discutat niciun nume. S-a discutat despre algoritm, s-a discutat despre modul în care vom aborda numirile ulterior, după care doamna prim-ministru a ieșit la declarații și nu a spus un nume pentru niciuna dintre aceste poziții. Este adevărat că ulterior s-a spus în spațiul public, domnul Tăriceanu a spus că îl vor susține pe Mugur Isărescu.

ADVERTISEMENT

A urmat ședința de grup a colegilor senatori și acolo a fost o dezbatere destul de aprinsă și am înțeles că s-a hotărât cumva ca acestă candidatură să nu fie suținută. Urmează să discutăm și să decidem, pentru că e deja un calendar pe rol, și cu siguranță vom găsi soluția cea mai potrivită astfel încât partidul să poată să aibă această poziție”, a spus fostul ministru al Apărării.

Dăncilă și senatorii PSD urmează să se întâlnească miercuri, de la ora 13:00.