News

Viorica Dăncilă, prima reacţie după ce a fost huiduită la Cluj! Ce zice premierul după jignirile care i-au fost aduse

10.05.2019 | 09:10
Viorica Dancila prima reactie dupa ce a fost huiduita la Cluj Ce zice premierul dupa jignirile care iau fost aduse

După ce a așteptat o invitație la Summitul Consiliului European de la Sibiu, Viorica Dăncilă a participat până la urmă la ceva. Premierul a fost în vizită la Cluj, la Institutul Oncologic, iar popasul său prin România s-a lăsat cu incidente.

Viorica Dăncilă a avut prima reacție după ce a fost huiduită la Cluj

Protestatarii au luat cu asalt mașina prim-ministrului, iar jandarmii au fost nevoiți să solicite întăriri pentru a face față oamenilor înfuriați care strigau cu sete: ”Ne e silă de Dăncilă!”. După altercațiile dintre protestatari și jandarmi, Dăncilă s-a declarat indignată de fapta oamenilor. „Violenţă, aceste lucruri urâte, jignirile, arată că de fapt nu au alte argumente. Eu consider că violenţa este atributul oamenilor slabi care nu au proiect, cum am văzut”, a spus premierul.

„Eu înţeleg, dacă sunt nemulţumiţi de ceva, pot să vorbească despre nemulţumirile lor, pot să aducă la atenţia opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greşit. Dar ca să vii să jigneşti şi să ţipi, să arunci acest lucru cred că nu le-ar face onoare şi cred că ar trebui dânşii în primul rând să îşi revizuiască un pic comportamentul pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil în mai multe televiziuni, avem Summit-ul de la Sibiu şi nu cred că este oportun nici acum şi nici pentru mai târziu”, a mai spus prim-ministrul. Aproximativ 200 de protestatari s-au strâns în fața Casei de Cultură a Studenților(CCS) din Cluj, unde era așteptată oficialul.

Viorica Dăncilă, prima reacţie după ce a fost huiduită la Cluj! Ce zice premierul după jignirile care i-au fost aduse
Protestatarii care o așteptau pe Dăncilă la Institutul Oncologic din Cluj
Sursa foto: stiridecluj.ro

Oamenii au strigat în cor ”Ne e silă de Dăncilă”

Oamenii au scandat: „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduşi de hoţi”, „Ne e silă de Dăncilă” şi „Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”. Mai târziu, oamenii, aproape 70 la număr, s-au mutat la Institutul Oncologic de pe Republicii. Jandarmii au făcut gard la intrarea în spital și a intervenit în momentul în care protestatarii s-au apropiat de zona unde urma să vină premierul. Oamenii legii au blocat accesul în curtea Institutului, Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, iar în acel moment, mai bine de 100 de protestatari au fugit în direcția respectivă strigând: „Demisia”, ”Jos Guvernul”, ”Noi nu vrem să fim conduși de hoți” și ”Ne e silă de Dăncilă”.