News

Viorica Dăncilă, prima reacţie după ce Simona Marinescu a murit! Unde se afla, de fapt, vicepreședintele OF PSD Lugoj

31.08.2019 | 18:27
Viorica Dancila prima reactie dupa ce Simona Marinescu a murit Unde se afla de fapt vicepresedintele OF PSD Lugoj

Viorica Dăncilă a oferit prima reacţie după ce Simona Marinescu a murit! Șefa Executivului spune că regretă trecerea în neființă a vicepreședintelui organizației de femei a PSD-ului din Lugoj. „O veste care ne-a întristat pe toți, vicepreședinta OF PSD Timiș care a decedat din cauza unui infarct. Azi, într-o vizită privată i s-a făcut rău și nu a mai putut fi salvată.

Viorica Dăncilă, prima reacţie după ce Simona Marinescu a murit!

Colega noastra era pe litoral cu familia, incepand cu 15 augut, a participat la scoala de vara, iar in aceasta dimineata i s-a facut rau. Transmitem condoleante familiei si acest eveniment ne-a marcat pe toti”, a spus Dăncilă la finalul ședinței Comitetului Executiv. Din păcate, Simona Marinescu a făcut un infarct în timpul întâlnirii femeilor social-democrate, eveniment care a avut loc la Mamaia.

Ambulanța a venit imediat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Medicii au resuscitat-o câteva zeci de minute, dar totul a fost în zadar. De altfel, doctorii de pe ambulanță au mai fost chemați la Pavilionul Expozițional din Mamaia după ce în cursul dimineții mai multe dintre femeile social-democrate au spus că se simt rău.  Trei participante la lucrări au început să se simtă rău încă de aseară, după ce au luat cina la un local din Mamaia.

Viorica Dăncilă, prima reacţie după ce Simona Marinescu a murit! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă a aflat despre moartea Simonei Marinescu. Sursa foto – facebook

Cine e Simona Marinescu, membrul PSD care a murit la întâlnirea de la Mamaia

Simona Marinescu făcea parte și dintr-o organizație caritabilă în Lugoj. În urma cu fix un an de zile a mers la școlile din oraș unde a oferit rechizite și dulciuri copiilor care începeau clasa 1. Gestul său a fost atunci aplaudat la scenă deschisă de toată lumea. ”Prin această acțiune, intitulată generic Primul Clopoțel, le-am oferit cu drag celor mici cadouri constând în dulciuri și rechizite, dorind să marcăm o zi atât de specială pentru ei.

Urăm mult succes copiilor, cadrelor didactice și părinților, în noul an școlar, precum și în întreaga viață”, declara Simona Milena Marinescu, vicepreședinte OFSD Lugoj în urma acțiunii.