News

Viorica Dăncilă primită cu aplauze în biserică, în Valea Jiului. Susținătorii PSD s-au îngrămădit să o vadă

05.05.2019 | 17:38
Viorica Dancila primita cu aplauze in biserica in Valea Jiului Sustinatorii PSD sau ingramadit sa o vada

În plină campanie electorală, PSD dorește că arate românilor că mai merită o șansă, astfel că s-a mobilizat și a luat la pas întreg teritoriul. După ce sâmbătă prim-ministrul a fost găsit în Hunedoara, la Castelul Corvilinor, unde a semnat în cartea de oaspeți ai oficialităților, apoi a vizitat Spitalul Municipal, Pietonala Corvin, a făcut o inspecție și la Spitalul Județean de Urgență Deva, duminică, s-a aflat în Valea Jiului.

Viorica Dăncilă a fost primită cu aplauze în biserică, în Valea Jiului

Unul dintre popasurile făcute de premier a fost nedeia momârlanilor, de la marginea municipiului Vulcan. Câteva zeci de oameni au așteptat-o, în ploaie, pe Dăncilă, în fața bisericii din Sohodol, un cartier din Vulcan, Valea Jiului. Însoțită de ministrul Eugen Teodorovici și alți lideri ai formațiunii politice, a fost întâmpinată de simpatizanți ai PSD cu aplauze la lăcașul de cult. Slujba a fost întreruptă preț de câteva minute, pentru ca Dăncilă și gazdele sale să ciocnească ouă roșii. Mai apoi, Dăncilă s-a îndreptat spre Teodorovici, invitându-l să ciocnească.

Ministrul a stârnit hohote după ce a decis să își ciocnească cu ou roșu de frunte. De la biserică, oamenii care au însoțit-o pe Dăncilă, împreună cu aceasta, au urcat pe o alee plină de bălți și gropi, printre bloguri gri și degradate, pentru a ajunge la locul de desfășurare a nedeii. Acolo, Viorica Dăncilă a spus mulțimii: „Aici văd români adevăraţi. Văd oameni atât de frumos în portul nostru popular”. După aprecieri, premierul a fost invitat la o porție de tocană de oaie și de păsat, iar sărbătoarea paroșană a continuat pe ritmurile de muzică populară, după plecarea oficialităților.

Viorica Dăncilă primită cu aplauze în biserică, în Valea Jiului. Susținătorii PSD s-au îngrămădit să o vadă
Susținătorii PSD s-au îngrămădit să o vadă
Sursă foto: hepta.ro

O nouă gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de la Castelul Corvinilor

Revenint la vizita Vioricăi Dăncilă la Castelul Corvinilor, vă reamintim că evenimentul a fost marcat de o gafă. Oficialul a confundat data în care se află, scriind 03.05.2019, în loc de 04.05.2019, data de sâmbătă, din ziua vizitei sale. „Vizita la Castel este un moment deosebit. Istoria noastră, tradițiile, obiceiurile sunt ceea ce reprezintă diversitatea în marea unitate europeană”, a scris Dăncilă.