News

Viorica Dăncilă râde de afirmațiile făcute de Dacian Cioloș și Victor Ponta! „Guvernul nu o susţine pe Laura Codruţa Kovesi”

18.09.2019 | 21:14
Viorica Dancila rade de afirmatiile facute de Dacian Ciolos si Victor Ponta Guvernul nu o sustine pe Laura Codruta Kovesi

Premierul României Viorica Dăncilă nu a ezitat și a râs de afirmațiile făcute de Dacian Cioloș și Victor Ponta! Aceasta a ținut să dezmintă informația lansată de cei doi legată de o posibilă susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi la Parchetul European, în schimbul susţinerii pentru Rovana Plumb. “Nu susţinem un mandat pentru Laura Codruţa Kovesi, pentru că mi se pare o abordare firească: când există acuze, suspiciuni asupra unui om, indiferent de postul pentru care candidează, trebuie să lămurească aceste suspicuni şi pe urmă să candideze”, a declarat premierul.

Viorica Dăncilă râde de afirmațiile făcute de Dacian Cioloș și Victor Ponta!

“Am văzut că o anumită persoană a venit în spaţiul public cu această informaţie care nu-i face cinste. Este o persoană care a numit-o pe Laura Codruţa Kovesi. Eu nu fac astfel de negocieri, de trocuri, Singurele mele negocieri sunt în favoarea României”, a mai precizat Dăncilă. De altfel, șefa Executivului a afirmat că reprezentanta României la Bruxelles, Luminiţa Odobescu, a primit mandat să voteze împotriva lui Kovesi.

Vă reamintim că liderul Pro România, Victor Ponta, a scris pe o rețea de socializare că a aflat, de la oameni bine informați de la Bruxelles, că Viorica Dăncilă a negociat cu liderii europeni și le-a promis susținerea PSD pentru Laura Codruța Kovesi, în schimbul susținerii acordate pentru numirea Rovanei Plumb în funcția de comisar european. La puține momente distanță, şi Dacian Cioloş a precizat că are informații conform cărora Executivul de la București urma să o susțină pe fosta șefă DNA.

Viorica Dăncilă râde de afirmațiile făcute de Dacian Cioloș și Victor Ponta! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă a ironizat declarațiile făcute de cei doi oameni politici. Sursa foto – facebook

Dăncilă, totul despre momentul în care merge în Parlament

Viorica Dăncilă a declarat după Comitetul Executiv Naţional al PSD, că s-a stabilit că Guvernul va merge în Parlament pentru remaniere, însă nu s-a decis când se va întâmpla acest lucru. Șefa Executivului a adăugat că nu a văzut precizat de către Curtea Constituţională că Guvernul ar fi obligat să meargă în Parlament. “Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională.

Dar desigur, aşa cum am precizat în nenumărate rânduri, vom merge în Parlament, nu când ne spun alţii, ci atunci când vom considera că este momentul oportun”, a spus Dăncilă. “În primul rând vreau să fac o precizare, am văzut că a apărut în spaţiul public faptul că Curtea Constituţională ne obligă să mergem în Parlament. Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională”.