News

Viorica Dăncilă refuză să se vadă cu Klaus Iohannis: “Nu ar aduce un mare plus”

08.04.2019 | 17:27
Viorica Dancila refuza sa se vada cu Klaus Iohannis Nu ar aduce un mare plus

Viorica Dăncilă refuză și ea să meargă la consultările de la Cotroceni. După ce liderul Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a declarat că nu va merge la consultări deoarece nu îi place personajul, acum a venit rândul premierului să spună ”pas”. Șeful Executivului a declarat că nu crede că o discuție cu președintele Klaus Iohannis ar aduce un mare plus pentru ea, având în vedere atacurile șefului statului la adresa sa și a Executivului.

Viorica Dăncilă spune că nu va merge la consulterile de la Cotroceni pe tema ”situației din justiției”

„Eu nu pot sa vorbesc in numele altor partide. Ceea ce pot sa spun este ca sustin ceea ce a spus presedintele partidului, Liviu Dragnea. Dansul nu va participa la aceasta reuniune solicitata de domnul presedinte Iohannis, dar va nominaliza o delegatie. Vom vedea cine face parte din delegatie”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Sunt presedintele executiv al PSD, dar asa cum am spus deciziile le luam la partid. Dupa toate atacurile, din punctul meu de vedere, din punct de vedere personal, dupa toate atacurile domnului presedinte impotriva Guvernului, impotriva prim-ministrului, cred ca, cu toate ca sunt un om al consensului, al dialogului, cred ca o discutie cu domnul presedinte nu ar aduce un mare plus pentru mine”.

Viorica Dancila consultari
Viorica Dancila a spus ca nu va consultari, deoarece crede ca discutia cu presedintele Klaus Iohannis nu ar aduce un plus pentru ea

Președintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări pe 11 și 12 aprilie

Președintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la consultări, pe 11-12 aprilie, pe tema “situației din justiție”, după cum precizează într-un comunicat al Președinției.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a trimis vineri, 5 aprilie a.c., o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema situației din justiție” se arată în comunicat. Într-o delegație nu pot intra mai mult de cinci persoane, a mai transmis Președintele României.