News

Viorica Dăncilă rupe Guvernul în două! Pe cine elimină premierul din joc

Autor: Alexandru Năstase | 20.07.2019 | 11:06
Viorica Dăncilă spune că remanierea guvernamentală va continua. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă nu ezită și rupe Guvernul în două! Premierul a anunțat că va urma o analiză pe ministere începând de săptămâna viitoare. “Începând de luni avem o comisie, voi participa bineînţeles şi eu, în calitatea mea de prim-ministru”. Nu s-a oprit aici Dăncilă care a precizat că are în vedere o restructurare a fiecăruia în parte, dublată de o descentralizare pentru o mai bună funcționare a aparatului.

Viorica Dăncilă rupe Guvernul în două!

„Vor mai fi ministere care vor fi analizate. De luni vom începe din nou analiza pe ministere, de data aceasta o analiză mult mai amplă, pe lângă analiza îndeplinirii măsurilor din programul de guvernare, pe lângă analiza modului în care miniştrii au fost în teritoriu, modul în care au comunicat, avem în vedere şi o restructurare pe fiecare minister în parte.

Aceasta va fi dublată de descentralizare, astfel încât probabil analiza o să dureze un pic mai mult, dar cred că este nevoie de acest lucru şi îl vom trata cu foarte multă seriozitate”, a afirmat Dăncilă care a adăugat și că va face parte din comisia care va analiza prestațiile miniștrilor. „Începând de luni avem o comisie, voi participa bineînţeles şi eu, în calitatea mea de prim-ministru, astfel încât să avem o analiză a tuturor acestor aspecte”, a subliniat Dăncilă.

Viorica Dăncilă rupe Guvernul în două! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă a dat deja 2 miniștri afară din Executiv. Sursa foto – facebook

Pe cine elimină premierul din joc

Premierul a ținut să sublinieze faptul că remanierea guvernamentală nu se va face ţinând cont că ministrul este dintr-un judeţ sau altul. „Eu cred că echipa guvernamentală trebuie privită din punct de vedere al performanţei, din punct de vedere al modului în care fiecare ministru se implică şi a rezultatelor pe care le obţine. Remanierea nu o facem pentru că este dintr-un judeţ sau altul, remanierea o facem în funcţie de modul în care fiecare ministru îşi îndeplineşte sarcinile pe care le are.

Pot să spun că, în acest moment, sunt mulţumită de activitatea lui Daniel Suciu, sunt mulţumită de activitatea lui Ioan Deneş. Deci eu cred că această abordare nu este o abordare corectă, dar de la USR nu mă mai miră nimic. Ei sunt doar cu acuzaţiile, cu jignirile şi cu divizarea societăţii. Nu am văzut un partid politic care să introducă atâta ură în societatea românească şi sper că cetăţenii la un moment dat să îi taxeze pentru că nu aceasta este firea poporului român”, a adăugat Dăncilă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE