News

Viorica Dăncilă s-a enervat la Satu Mare: “S-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor”

12.05.2019 | 12:43
Viorica Dancila sa enervat la Satu Mare Sau gandit ca sunt femeie si voi ceda usor
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă iese la atac. Premierul României a profitat de vizita prilejuită de întâlnirea cu oamenii de afaceri și reprezentanții administrației publice din județul Satu Mare și a lansat un atac la adresa tuturor contestatarilor săi.

Viorica Dăncilă: „S-au gândit că sunt femeie și voi ceda ușor”

În cadrul întâlnirii desfășurate sâmbătă la Satu Mare, Viorica Dăncilă a afirmat că nu a mai existat până acum în țara noastră un prim-ministru  care să aibă parte de atâtea critici și jigniri. Totodată, aceasta pune totul pe seama faptului că este prima femeie premier din România, lucru perceput în opinia sa drept o slăbiciune de către protestatari.

ADVERTISEMENT

Credeţi-mă, cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colţ, mai atacat decât mine. Probabil s-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor. Sunt mai puternică decât toţi conducătorii lor la un loc” , a reacționat Viorica Dăncilă, în fața Palatului Administrativ din Satu Mare, unde au așteptat-o circa 50 de protestatari.

Viorica Dăncilă iese la atac. Sursa foto:b1.ro
Viorica Dăncilă iese la atac. Sursa foto:b1.ro

Dăncilă susține că protestele arată o Românie dezbinată

Totodată, Viorica Dăncilă a afirmat că protestele aprinse din ultimele zile nu fac altceva decât să pună țara noastră într-o lumină proastă în fața liderilor europeni, dând impresia unei societăți dezbinate, în condițiile în care Guvernul „se chinuie” să asigure o președinție de succes.

ADVERTISEMENT

În timp ce noi ne chinuim să avem o preşedinţie de succes şi avem cea mai de succes preşedinţie pe care a deţinut-o un stat membru, 90 de dosare legislative închise, 1.300 de evenimente de a promova România şi a-i promova pe români, ei ce fac? Vin cu lucruri foarte urâte, vin cu tot felul de lucruri spuse despre România şi despre români şi vor să arate o societate dezbinată, nişte oameni care se urăsc, care se jignesc. Nu este aşa.

Eu ştiu că am putea desfăşura o campanie civilizată, dezbateri, să încercăm să convingem oamenii, pentru că oricât am încerca noi să îl jignim pe celălalt, omul în cabina de vot când pune ştampila se gândeşte cel mai bine pentru el şi pentru familia lui” , a mai spus premierul României.

ADVERTISEMENT