News
notix pixel id

Viorica Dăncilă s-a enervat la Satu Mare: “S-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor”

12.05.2019 | 12:43
Viorica Dăncilă s-a enervat la Satu Mare: “S-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor”
Viorica Dăncilă reacționează după protestele din ultima perioadă. Sursa foto:PresaSM
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă iese la atac. Premierul României a profitat de vizita prilejuită de întâlnirea cu oamenii de afaceri și reprezentanții administrației publice din județul Satu Mare și a lansat un atac la adresa tuturor contestatarilor săi.

Viorica Dăncilă: „S-au gândit că sunt femeie și voi ceda ușor”

În cadrul întâlnirii desfășurate sâmbătă la Satu Mare, Viorica Dăncilă a afirmat că nu a mai existat până acum în țara noastră un prim-ministru  care să aibă parte de atâtea critici și jigniri. Totodată, aceasta pune totul pe seama faptului că este prima femeie premier din România, lucru perceput în opinia sa drept o slăbiciune de către protestatari.

Credeţi-mă, cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colţ, mai atacat decât mine. Probabil s-au gândit că sunt femeie şi voi ceda uşor. Sunt mai puternică decât toţi conducătorii lor la un loc” , a reacționat Viorica Dăncilă, în fața Palatului Administrativ din Satu Mare, unde au așteptat-o circa 50 de protestatari.

ADVERTISEMENT
Viorica Dăncilă iese la atac. Sursa foto:b1.ro
Viorica Dăncilă iese la atac. Sursa foto:b1.ro

Dăncilă susține că protestele arată o Românie dezbinată

Totodată, Viorica Dăncilă a afirmat că protestele aprinse din ultimele zile nu fac altceva decât să pună țara noastră într-o lumină proastă în fața liderilor europeni, dând impresia unei societăți dezbinate, în condițiile în care Guvernul „se chinuie” să asigure o președinție de succes.

În timp ce noi ne chinuim să avem o preşedinţie de succes şi avem cea mai de succes preşedinţie pe care a deţinut-o un stat membru, 90 de dosare legislative închise, 1.300 de evenimente de a promova România şi a-i promova pe români, ei ce fac? Vin cu lucruri foarte urâte, vin cu tot felul de lucruri spuse despre România şi despre români şi vor să arate o societate dezbinată, nişte oameni care se urăsc, care se jignesc. Nu este aşa.

ADVERTISEMENT

Eu ştiu că am putea desfăşura o campanie civilizată, dezbateri, să încercăm să convingem oamenii, pentru că oricât am încerca noi să îl jignim pe celălalt, omul în cabina de vot când pune ştampila se gândeşte cel mai bine pentru el şi pentru familia lui” , a mai spus premierul României.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri