News

Viorica Dăncilă și-a făcut cont de Facebook! Ce a apărut pe contul premierului, la scurt timp

07.06.2019 | 08:25
Viorica Dancila sia facut cont de Facebook Ce a aparut pe contul premierului la scurt timp

Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut cont de Facebook și a început seria postărilor cu un citat din Winston Churchill. Președintele interimar al PSD a primit, doar la prima postare, peste 2.000 de reacții, iar oamenii au comentat de bine, dar și de rău, pe pagina fostului europarlamentar al socialiștilor.

Viorica Dăncilă a ajuns pe Facebook

La categoria ”Despre”, unde sunt oferite datele de contact și câteva informații personale, Dăncilă nu a vrut să intre în detalii pe Facebook și a trecut la adresa web adresa guvernului și linkul cu pagina ei de Messenger pentru cei care vor să comunice cu dânsa. Fiind la început, nu a avut timp să urce foarte multe fotografii, iar cele mai multe sunt imagini oficiale.

Viorica Dăncilă pare să asculte de noii lideri ai partidului, care au declarat în diferite intervenții publice că PSD se va schimba și se va apropia mai mult de lume, iar sociologii au spus că membrii partidului de la guvernare au ignorat complet social media la ultimele alegeri. Probabil că și Dăncilă vrea să fie în trend și și-a făcut pagină de Facebook abia acum.

"Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua", spunea Churchill.Îmi doresc ca…

Gepostet von Viorica Dăncilă am Donnerstag, 6. Juni 2019

„Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”

La prima ei postare a strâns peste 1,500 de comentarii. Primul text urcat pe Facebook de Viorica Dăncilă este adresat atât colegilor ei de partid, opoziției cât și oamenilor de rând. Citând din Churchill, Viorica e de credință că succesul nu e capătul drumului, iar eșecul nu e unul fatal și contează doar curajul de a continua.

„Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile. În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.

De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina ei de Facebook.