News

Viorica Dăncilă și-a încheiat campania electorală cu o nouă invitație la dezbatere pentru Klaus Iohannis, deși președintele se afla la Bacău. Video

22.11.2019 | 21:16
Viorica Dancila sia incheiat campania electorala cu o noua invitatie la dezbatere pentru Klaus Iohannis desi presedintele se afla la Bacau Video
ADVERTISEMENT

Încă dinainte de „calificarea” în turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă a încercat din răsputeri să îl cheme pe Klaus Iohannis la o dezbatere. Această strategie a liderului PSD s-a intensificat în cele două săptămâni dintre primul tur și turul secund.

Chiar și în ultima zi din campania electorală, Viorica Dăncilă l-a chemat la o dezbatere pe Iohannis și i-a trimis chiar și un mesaj personal pentru o confruntare față în față. Evident, dezbaterea nu a avut loc, pentru că Dăncilă se afla la Palatul Parlamentului, în timp ce Klaus Iohannis își încheia campania în fața liberalilor din Bacău.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a participat la o dezbatere de una singură, după refuzul lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă s-a prezentat astfel într-un moment ușor stânjenitor în fața a doua pupitre, unul la care a stat el și altul cu numele lui Klaus Iohannis în spate. Cu această ocazie, prezidențiabilul PSD i-a dăruit și trei cadouri lui Iohannis: tricolorul, constituția și Biblia, pe care le-a așezat lângă pupitrul cu numele președintelui.

„Voi profita de acest moment pentru a transmite un mesaj din suflet pentru toți românii. Pentru cei nehotărâți, care știu că sunt foarte mulți: dragi români, vă cer încrederea și votul pentru un mandat de muncă zi de zi, oră cu oră. Am arătat că nu îmi e frică de muncă. Alegeți să-i judecați pe cei care vin și vă cer votul în funcție de ce au făcut pentru voi în acești ani. Eu nu am aroganța să vă promit că voi fi un președinte ideal, dar pot să vă promit că voi munci mai mult decât au făcut-o toți președinții României în ultimii 30 de ani”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul așa-zisei „dezbateri”. Fostul premier și-a încheiat discursul cu un îndemn pentru români de a „vota cu inima”.

ADVERTISEMENT

Președintele #PSD Viorica Dăncilă transmite un mesaj către români la finalul campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale

Gepostet von Partidul Social Democrat am Freitag, 22. November 2019

În replică la mesajul Vioricăi Dăncilă, Klaus Iohannis a spus la Bacău că „Pe contracandidatul ăla…Să își facă singură campanie”.