News

Viorica Dăncilă şi-a reluat turneul în ţară, alături de miniştri! De ce o “evită” Liviu Dragnea

15.05.2019 | 10:50
Viorica Dancila sia reluat turneul in tara alaturi de ministri De ce o evita Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă pornește din nou la drum prin țară. Alături de mai mulți miniștri din Guvernul său, premierul va onora invitațiile administrațiilor locale din teritoriu, urmând să viziteze o serie de obiective de investiții. Aflat în plină campanie pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, Liviu Dragnea va continua la rândul său vizitele prin țară, însă în locuri diferite, situație care a dat naștere zvonurilor conform cărora între liderul PSD și prim-ministru ar exista anumite disensiuni.

Viorica Dăncilă, în turneul său prin țară. Sursa foto:libertatea
Viorica Dăncilă, în turneul său prin țară. Sursa foto:libertatea

Unde va merge Viorica Dăncilă în următoarea perioadă

Astfel, în cursul zilei de miercuri, Viorica Dăncilă se va afla în județul Prahova, pentru a vizita mai multe obiective de investiții finanțate din fonduri guvernamentale și, totodată, pentru a purta discuții atât cu reprezentanții autorităților locale, cât și cu oameni de afaceri și cetățeni, se arată în comunicatul dat publicității de Guvern, fără a transmite și programul exact al acestei vizite.

Alături de premierul României, din delegația ce va fi prezentă în Prahova, mai fac parte ministrul Economiei, Niculae Bădălău, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, dar și ministrul Mediului de Afaceri, Ștefan Radu Oprea. Cu ocazia acestei deplasări, guvernanții vor vizita stația de tratare mecanico-biologică a deșeurilor din Ploiești și vor semna contractul de delegare a gestiunii prin concesiune a activităţii de operare a statiei de sortare a deseurilor Boldesti – Scăieni.

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă merg în locuri separate. Reacția liderului PSD

Liviu Dragnea se află la rândul său în vizită prin țară, dar în cu totul alte locuri față de cele alese de Viorica Dăncilă, fapt ce a alimentat speculațiile conform cărora între premier și liderul PSD ar exista oarecare disensiuni. Într-un interviu acordat recent, Dragnea a negat însă vehement aceste zvonuri.

„ Nu. Nici vorbă. Sunt destui care… e acelaşi scenariu: «că sunt probleme». Nici vorbă, ne-am întâlnit, vorbim. Dumneaei merge în campanie într-o parte, eu merg în altă parte. Câteodată ne mai întâlnim” , a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.