News

Viorica Dăncilă și Niculae Bădălau s-au contrat puternic! Noi amănunte ies la iveală din ședința PSD

23.06.2019 | 09:12
Viorica Dancila si Niculae Badalau sau contrat puternic Noi amanunte ies la iveala din sedinta PSD

Viorica Dăncilă și Niculae Bădălau s-au contrat puternic în ședința PSD care a avut loc la Neptun. Liderii social democraților au avut multe de împărțit și mai ales de reproșat. Astfel, după cearta destul de serioasă dintre președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și liderul de Vrancea, Marian Oprişan, a venit şi rândul premierului să discute în contradictoriu cu preşedintele PSD de Giurgiu.

Viorica Dăncilă și Niculae Bădălau s-au contrat puternic!

Site-ul știrileprotv.ro scrie că întreg conflictul a plecat după ce Viorica Dăncilă a afirmat că la vârful partidului este nevoie de reîmprospătarea echipei, de oameni tineri care să nu fie implicați în scandaluri de corupție sau sa aibă dosare penale. A fost momentul în care ministrul Economiei, Niculae Bădălău a luat foc și i-a răspuns premierului că propunerea cu tineri nu are nicio logică și că trebuie oameni cu experiență.

Nu s-a terminat aici. Viorica Dăncilă s-a mai contrat și cu Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud. Acesta i-a reproșat premierului că lucrurile merg prost, că nu sunt bani și că fondurile pentru inundații au fost gestionat ineficient. Pentru toate acuzele, Viorica Dăncilă a avut o singură replică: ”Ce vreți? Să plecăm de la guvernare?”, ar fi transmis premierul conform sursei citate, moment în care Moldovan a tăcut.

Viorica Dăncilă și Niculae Bădălau s-au contrat puternic! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă ar vrea ca tinerii să ocupe funcții importante în PSD. Sursa foto – facebook

Dăncilă, totul despre discuțiile din partid

Viorica Dăncilă a recunoscut că au existat câteva schimburi de replici mai dure în timpul ședinței, dar spune că acestea sunt normale. “Contre, eu nu aş spune acest lucru. Sunt păreri divergente, este normal, şi într-o familie putem avea opinii diferite. Şi este foarte bine că fiecare îşi spune punctul de vedere. Este bine să ascultăm părerea tuturor pentru a ajunge la opinia care într-adevăr este potrivită.

Au existat discuţii divergente nu numai între Marian Oprişan, Marcel Ciolacu au existat opinii diferite, dar eu sunt convinsă că la finalul şedinţei toţi vom merge în aceeaşi direcţie şi aceste opinii nu au influenţat modul de abordare pe care îl vom avea în perioada următoare”, a declarat Viorica Dăncilă.