Viorica Dăncilă, SMS către Klaus Iohannis. Președintele României, chemat, din nou, la dezbatere: „Eu, totuși, insist”

Alexandru Năstase   
în HotNews
22/11/2019, 19:32
Viorica Dăncilă, SMS către Klaus Iohannis. Președintele României, chemat, din nou, la dezbatere: „Eu, totuși, insist” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă ar vrea o dezbatere cu Klaus Iohannis. Sursa foto - facebook

Fostul premier al României și actualul candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a transmis un SMS către Klaus Iohannis! Astfel, președintele României  a fost chemat, din nou, la dezbatere, în ultima zi de campanie, de către Dăncilă. Deși, șeful statului a refuzat în repetate rânduri dezbaterea, liderul PSD insistă. Dăncilă i-a trimis un mesaj privat lui Iohannis

Viorica Dăncilă, SMS către Klaus Iohannis!

Aceasta i-a spus că îl așteaptă vineri seara, la ora 20:00, într-o dezbatere în Palatul Parlamentului. ”Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreț că „avem deja răspunsul de două săptămâni”.

Eu, totuși, insist. I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Domnule președinte, românii vă așteaptă!”, a spus Viorica Dăncilă.

Iohannis, pas dezbaterii

Șeful campaniei electorale al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu i-a transmis Vioricăi Dăncilă că nu se pune problema ca, pe ultima sută de metri, preşedintele să accepte dezbaterea cu contracandidata lui. ”Klaus Iohannis se întâlnește peste tot prin țară cu românii. Viorica Dăncilă doar în spații protejate, în sediul PSD și la emisiuni aranjate, pentru că pe stradă este huiduită. Nu are curaj să iasă între oameni!

Ce a făcut Viorica Dăncilă în tot acest timp? A stat închisă în sediul de campanie, a făcut naveta partid-Parlament și atât. Pentru că adevărul este că îi este frică de oameni. Ea nu poate să meargă între oameni, pentru că cetățenii știu cine este candidatul PSD și o apostrofează. Dacă iese pe stradă, Viorica Dăncilă este huiduită, a scris Dan Motreanu pe o rețea de socializare.

 

Închide ×