News

Viorica Dăncilă speră în continuare la dezbatere: ”Accept la orice televiziune, în orice locație”

17.11.2019 | 16:15
Viorica Dancila spera in continuare la dezbatere Accept la orice televiziune in orice locatie
ADVERTISEMENT

Șefa PSD Viorica Dăncilă a efectuat în cursul acestei zile, duminică, o vizită în județul Buzău unde s-a întâlnit cu simpatizanții partidului în mai multe locații. Candidatul la alegerile prezidențiale nu se lasă și speră că mult râvnita dezbatere publică cu Klaus Iohannis va avea loc în cele din urmă. Politicianul spune că refuzul președintelui denotă sfidare și frică.

Viorica Dăncilă despre dezbatare: ”Este nedemn din partea preşedintelui României să refuze această dezbatere”

Viorica Dăncilă își dorește o dezbatare publică cu contracandidatul său la alegerile prezidențiale și spune că refuzul lui Klaus Iohannis denotă faptul că ”îi este frică să iasă în faţa românilor”. De asemenea, candidatul PSD la alegerile prezidențiale a declarat duminică, 17 noiembrie, în timpul vizitei de la Buzău, că va accepta orice dezbatere îi propune președinte indiferent de televiziunea sau locația aleasă.

ADVERTISEMENT

„Am dat un răspuns pozitiv invitaţiei trimise de către TVR, voi spune Da oricărei dezbateri pe care o acceptă preşedintele României, consider că este o datorie a noastră, a candidaţilor, respectul pe care îl arătăm cetăţenilor români de a participa la această dezbatere. Cred că fiecare dintre noi, vând în vedere că am obţinut funcţii înalte în statul român, avem obligaţia să venim în faţa românilor să le spunem ce am făcut în mandatul nostru sau dacă nu am nimic, cum este cazul candidatului Iohannis, nu a făcut nimic şi a fost plătit cinci ani de zile din banii cetăţenilor, să venim cu un proiect, un plan al nostru de ţară, pentru că aşa a fost de fiecare dată şi acest lucru arată respectul pe care îl arătăm românilor”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

Candidatul PSD îl numește pe Klaus Iohannis arogant

Șefa PSD speră în continuare că dezbaterea publică se va întâmpla pentru că românii au acest drept. „Cred că această dezbatere este necesară şi că este nedemn din partea preşedintelui României să refuze această dezbatere. Să înţeleagă că este o obligaţie faţă de cetăţenii români şi că cetăţenii nu acceptă această sfidare”, a completat şefa PSD.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă consideră că președintele în exercițiu Klaus Iohannis este arogant și îi sfidează prin atitudinea sa pe români. În plus, candidatul PSD este de părere că Iohannis nu are ce să le spună românilor în următorii 5 ani, în situația în care va fi ales președinte.