News

Viorica Dăncilă spune că a dat meditații la matematică în apartamentul ei din Videle, gratis, pe când era profesoară

19.11.2019 | 10:27
Viorica Dăncilă spune că a dat meditații la matematică în apartamentul ei din Videle, gratis, pe când era profesoară
Viorica Dăncilă a declarat aseară că a dat meditații la matematică unor copii fără posibilități. Sursa foto: elnacional.cat
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a declarat aseară la TVR 1 că în urmă cu mai mulți ani, când era profesoară la Videle, a dat meditații la matematică, dar nu a cerut niciodată bani elevilor. Se pare că meditațiile, conform propriilor ei declarații, au avut loc în apartamentul pe care fostul premier îl are în orașul teleormănean.

Viorica Dăncilă a dat meditații gratuite unor copii fără posibilități

Confesiunea a pornit de la războiul pe case, jurnalistul Ionuț Cristache întrebând-o cum și-a dobândit cele patru locuințe pe care le are trecute în declarația de avere. Dăncilă a explicat proveniența fiecărei locuințe, fiind în parte moșteniri și a spus că situația ei este diferită de cea a contracandidatului Klaus Iohannis care ar fi trebuit să aibă 60.000 de ore de meditații pe an ca să își poată achiziționa cele 6 case din Sibiu.

ADVERTISEMENT

În legătură cu meditațiile, Dăncilă a declarat că i-a ajutat pe copiii unor prieteni care nu aveau posibilități, deci nu se pune vorba de meditații pe bani ca în cazul șefului statului, notează adevărul.ro.

Dăncilă: „Cinci, șase case nu pot fi luate din meditații”

„Noi suntem oameni modeşti, nu suntem adepţii lucrului foarte luxos. Cred că acest lucru a fost introdus în spaţiul public pentru a face contrapondere. Toţi oamenii cinstiţi din această, ţară ştiu că cinci case, şase care, că una a pierdut-o, nu pot fi luate din mediaţii. Câte meditaţii ai face. Eu mi-aş dori să dea reţeta şi să văd cât mai mulţi profesori din România că pot să aibă această, realizare. Dar cum aşa ceva nu se poate..”, a declarat Dăncilă la TVR.

ADVERTISEMENT

Dăncilă a declarat că apartamentul din Videle și l-a cumpărat prin rate la bancă, iar apartamentul din Ploiești i l-a lăsat moștenire mama ei. O a treia casă ar fi moștenită de la părinții soțului ei, despre care amintim care are un job bine plătit, fiind angajat la OMV Petrom, ca director la divizia producție.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri