News

Viorica Dăncilă, start joc la strângeri de semnături pentru alegerile prezidențiale. Premierul şi-a lansat campania în Racşa, Satu Mare

26.08.2019 | 09:02
Viorica Dancila start joc la strangeri de semnaturi pentru alegerile prezidentiale Premierul sia lansat campania in Racsa Satu Mare

Viorica Dăncilă a dat start joc în campania de strângeri de semnături pentru alegerile prezidențiale. Liderul PSD și-a lansat în mod oficial campania în comuna Racşa, din județul Satu Mare. Oamenii s-au îngrămădit să o vadă și au întâmpinat-o cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar din tradiţionala pălincă. Viorica Dăncilă n-a mers singură la Racşa. Premierul a venit însoţit de mai mulţi miniştri din cabinetul pe care îl conduce.

Viorica Dăncilă, start joc în campania de strângeri de semnături pentru alegerile prezidențiale

Dăncilă a fost primită de primarul comunei, Toma Betea, alături de copii îmbrăcaţi în port tradiţional. De altfel, candidatul Partidului Social Democrat la prezidenţiale a făcut o adevărată baie de mulţime. S-a îmbrățișat și a vorbit amical cu mai mulţi localnici, a primit şi o eşarfă tradiţională, pe care nu a ezitat şi-a pus-o imediat la gât. Dăncilă a ținut să le mulțumească gazdelor pentru primire şi a precizat că îşi doreşte să câştige, aşa cum o face, de fiecare dată, şi primarul comunei Racşa.

Ba chiar, edilul comunei, a fost primul care a semnat pentru susținerea premierului în campanie, fiind urmat de Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi preşedintele executiv al PSD,  apoi Petre Daea, ministrul Agriculturii, Gabriel Leş, ministrul Apărării și Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii. Viorica Dăncilă și-a numit campania de strângere de semnături şi consultare „Alături de fiecare român”.

Viorica Dăncilă, start joc în campania de strângeri de semnături pentru alegerile prezidențiale. Dăncilă la Racșa
Viorica Dăncilă a primit un buchet uriaș de trandafiri roșii. Sursa foto – facebook

Dăncilă, msaj ferm despre contracandidați

„Voi merge printre oameni, voi vorbi cu oamenii, pentru că iubesc oamenii şi cred că acest lucru este cel mai important pentru fiecare dintre noi. Dacă România a fost pregătită pentru primul prim-ministru femeie, cred că România este pregătită şi pentru primul preşedinte”,a fost replica premierului, întrebat dacă România este pregătită pentru un preşedinte femeie.

Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei”, a spus Viorica Dăncilă.