News

Viorica Dăncilă, ținută criticată pe internet: “Ai plecat în pijama”. Cu ce s-a îmbrăcat premierul

13.06.2019 | 15:37
Viorica Dăncilă a purtat o rochie cu elemente aurii. Sursa foto: Digi 24

Viorica Dăncilă a avut o nouă apariție care s-a ”bucurat” de o rafală de critici în mediul online. Premierul României a purtat o rochie lungă, care pentru unii internauți seamănă cu o pijama. Președintele interimar al Partidului Social Democrat a anunțat ce s-a hotărât la comitetul executiv al partidului.

Dăncilă, criticată de români pentru ținuta purtată

Oamenii au comentat ținuta purtată de șefa interimară a PSD pe Internet. „Vezi că, din grabă spre ciolan, ai plecat în pijama”, a scris cineva pe Facebook. „Machiaj de Night Club”, este un alt verdict fashionistic dat de unul dintre internauții care a urmărit conferința premierului de după Comitetul Executiv al partidului.

Dăncilă a spus că va candida la președinția partidului, dar asta nu îi va împiedica pe colegii ei să creadă în șansa de a deveni noul președinte pe 29 iunie. Șefa guvernului a declarat că se vor face sondaje interne în interiorul partidului cu anumite propuneri pentru prezidențialele care vor avea loc la toamnă. A confirmat faptul că Șerban Nicolae s-a înscris pentru a candida pentru fotoliul de la Cotroceni.

Dăncilă va candida la președinția PSD. Sursa foto: Digi 24

Viorica Dăncilă va candida la președinția partidului

„Nu trebuie sancționat niciun membru de partid pentru o opinie personală (n.r.: face referire la situația tensionată creată de Paul Stănescu de la Olt). (…) Excluderea nu o face președintele partidului, ci organizațiile din care cei cu probleme fac parte. Fiecare primar are proiectul în fața cetățenilor în comunitatea în care a candidat.

Sunt convinsă că cei care i-au votat nu i-au susținut pentru a se poziționa împotriva propriului guvern și atunci se pot confrunta cu propria situație. Da, eu sunt hotărâtă să candidez la președinția PSD. Eu cred că pot să aduc echilibru în acest moment, să aduc consens, să aduc o abordare care să unească organizațiile PSD. Chiar cred că pot face acest lucru”, a spus astăzi Dăncilă după CEx.