News

Viorica Dăncilă, totul despre trădarea față de Dragnea! „Sunt membru PSD de 23 de ani”

03.06.2019 | 18:28
Viorica Dancila totul despre tradarea fata de Dragnea Sunt membru PSD de 23 de ani
ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a preluat puterea în PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea. Jurnaliștii de la politico.eu nu au ezitat și au întrebat-o pe premier dacă simte că l-a trădat pe șeful partidului, la doar câteva zile după ce acesta a ajuns în Penitenciar. Dăncilă a devenit omul numărul 1 în PSD, cel puțin până în momentul în care va exista un Congres în care se va alege următorul conducător al formațiunii.

Viorica Dăncilă, totul despre trădarea față de Dragnea!

Dăncilă a ținut totuși să respingă ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea: „Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani”, a spus Dăncilă. „Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura.

ADVERTISEMENT

Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi”, a mai spus premierul care a precizat că nu a primit niciun mesaj de la liderii europeni după arestarea lui Dragnea în dosarul angajărilor fictive.

Viorica Dăncilă, totul despre trădarea față de Dragnea! Dăncilă
Viorica Dăncilă merge la Bruxelles să discute cu Timmermans. Sursă foto – facebook

Dăncilă, discuții suplimentare la Bruxelles

,,Nu am semnale, nu am discutat încă cu liderii europeni. Luni o să plec la Bruxelles şi o să am o întâlnire cu liderii europeni.”. Totodată, Dăncilă a subliniat că vrea să discute cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene. ,,Luni şi marţi voi merge la Bruxelles, voi discuta cu Frans Timmermans, voi discuta cu liderii europeni. Am să sun omologii mei din Portugalia, din Spania, astfel încât să putem să reluăm relaţiile cu socialiştii europeni”. 

ADVERTISEMENT

Discuția dintre cei doi vine în contextul în care Timmermans i-a scris premierului la începutul lunii februarie și i-a spus că este dezamăgit de modificările care au fost aduse Legilor Justiției, la doar două zile după ce discutaseră pe tema privind condițiile de ridicare a Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV), în cazul țării noastre.