Life

Viorica de la Clejani a făcut show pe mese la concert: ”M-am simțit ca Madonna”

Viorica de la Clejani a făcut un show de zile mari, joi seară, în Berăria H. Cântăreața a cântat până la 2 dimineața și s-a simțit ca o divă adevărată.
30.04.2022 | 16:00
Viorica de la Clejani a facut show pe mese la concert Mam simtit ca Madonna
Viorica de la Clejani a făcut spectacol pentru fanii săi. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Pentru Viorica din Clejani și soțul ei, Ioniță, lipsa activității pe timp de pandemie a fost cruntă. Cei doi artiști și-au reluat însă activitatea. Joi seară, artista a susținut un concert de zile mari. Solista a făcut un show inedit și a cântat pe mese pentru petrecăreți, iar Clejanca s-a simțit ca o adevărată divă.

Viorica de la Clejani a făcut show pe mese în Berărie

Cântăreața și soțul ei și-au reluat activitatea după o pauză de doi ani, care i-a afectat foarte mult din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19 și lipsa concertelor, care au fost amânate sau anulate le-a dat viața peste cap celor doi artiști. Viorica din Clejani a cântat însă joi seară, în Berăria H.

“A fost un concert așa cum ne place nouă, cu veselie, oameni frumoși, care știu să se bucure și sa petreacă. Am început la ora 20.00, dar am plecat la 2 dimineața, pentru că oamenii au dorit bis la aproape toate melodiile noastre. 

ADVERTISEMENT
Viorica
Viorica de la Clejani s-a simțit ca Madonna. Sursa foto: arhiva personală.

Nu aveam cum să îi refuz, mai ales că ne știau versurile și au cântat la unison cu noi. Asta e cea mai mare mulțumire a noastră! Și ne iubim publicul! M-am simțit ca Madonna, acolo, înconjurată de femei și de bărbați”, a declarat Viorica de la Clejani, pentru FANATIK, după concertul de joi seară.

Aplaudată de 1000 de fani la concert

Viorica de la Clejani a fost aplaudată de peste 1000 de fani la concertul de joi seară, care a ținut până dimineața. Cântăreața de muzică de petrecere a fost acompaniată de Taraful din Clejani și a făcut atmosferă alături de colegii ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost într-o formă de zile mari și i-a încântat pe petrecăreți cu cele mai cunoscute melodii ale sale. Sâmbătă, 30 aprilie, Viorica și Ioniță de la Clejani vor cânta la Bruxelles în cadrul unui festival de renume.

”Au fost peste o mie de fani la concert și vom reveni cu drag. Sâmbătă, 30 aprilie, cântăm la Bruxelles. Taraful de la Clejani va face mare atmosferă cu un program special”, a mai spus Viorica de la Clejani.

ADVERTISEMENT
viorica
Viorica de la Clejani a cântat pe mese. Sursa foto: arhiva personală.

De 1 Mai vor cânta la Londra

Spectacolul Clejanilor de la Bruxelles fusese programat încă dinainte de pandemie, dar a fost amânat din cauza restricțiilor impuse de autorități împotriva COVID-19. După acest concert, cei doi artiști vor cânta și în alte locuri din Europa.

„Invitația a venit înainte de pandemie, însă din cauza acestor reguli, s-a reprogramat. Concertul va dura o oră, iar Goran Brgovic va cânta în prima zi. Pe 1 cântăm la Londra, iar pe 11 iunie în Austria. Anul 2022 va fi forță și național, dar și internațional”, a adăugat cântărețul.

La concertul de la Bruxelles al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani vor fi prezenți și copiii lor, Fulgy și Margherita, spre bucuria părinților lor. Ioniță din Clejani susține că nu a vrut să mai vorbească despre problemele familiei.

„Fulgy și Margherita sunt și ei în concertul din Bruxelles. Mulțumesc lui Dumnezeu, am doi copii talentați care  vin la repetiții, sunt acolo își dau interesul.

Totul este bine acum. Nu vreau să intru în detalii. Nu vreau sa mai vorbesc despre problemele noastre.”, a declarat Ioniță pentru Click!, în urmă cu două săptămâni.

Viorica și Ioniță s-au luptat cu COVID-19

Viorica de la Clejani și soțul ei au trecut prin experiența COVID-19. Cântăreața nu credea deloc în existența acestui virus ucigaș. În trecut, de câte ori auzea cuvântul Covid, femeia se certa cu ceilalți. Soțul ei, în schimb, a fost ceva mai temător și s-a vaccinat pe ascuns, fără să îi spună soției sale că a făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT