ADVERTISEMENT
Life

Viorica de la Clejani a spus adevărul despre fiica ei, Margherita. De ce se poartă atât de ciudat

Autor: Dan Suta | 26.01.2021 | 17:20
Viorica de la Clejani a spus adevărul despre fiica ei, Margherita. De ce se poartă atât de ciudat
Viorica de la Clejani, mândră de fiica ei, Margherita. Foto: Instagram

Viorica de la Clejani a vorbit extrem de sincer despre fiica ei, Margherita, care în ultimul an a ținut prima pagină a ziarelor cu extravaganțele sale, fiind implicată la un moment dat într-un scandal monstru vehiculându-se că s-ar droga.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică lăutărească a încercat să explice ciudatul comportament al fiicei sale, care șochează cu fiecare apariție nu doar prin vestimentație și coafură, ci mai ales prin ceea ce scoate pe gură.

Viorica spune că fiica ei este rebelă și mereu a fost așa, dar că nu există vreun alt mister în spatele comportamentului ei, excluzând în acest fel ipoteza că ar consuma diferite substanțe.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani, mărturisiri sincere despre Margherita

Mama Margheritei a mai dezvăluit că fata, în ciuda aparențelor de tânără dură și cu nasul pe sus, este extrem de fragilă, însă nu lasă pe nimeni să se vadă această sensibilitate.

Artista a mai spus că Margherita face de multe ori show și că a moștenit talentul chiar de la ea și Ioniță, referindu-se aici mai degrabă la spectacolele pe care le-a susținut.

ADVERTISEMENT

„Știe ce înseamnă să faci show”

„Copiii ăștia doi sunt ai mei. Noi, ca părinți, nu credem că are cineva dreptul să se apropie de copiii mei sau să le zică ceva. Ei nu au dat nimănui în cap, nu au luat banii nimănui. Ce au făcut? Că au avut un anturaj prost? Eu sunt mulțumită în orice fel de copiii mei. Eu am făcut-o pe Margherita la 19 ani. Ei sunt ochii mei din cap sunt sufletul meu.

Margherita este o persoană foarte fragilă, foarte sensibilă, dar cred că e puțin mai rebelă, dar cred că se va maturiza cu timpul. Are jumătate din caracterul tatălui și jumate din show-ul meu. Margherita a trăit într-o casă de mică. Ea știe ce înseamnă sa faci show”, a declarat Viorica din Clejani la Antena Stars fără să intre în alte teme controversate de care e legat numele fetei sale.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!