Life

Viorica de la Clejani, hotărâre fără știrea lui Ioniță. Cum a reacționat acesta la aflarea adevărului

08.10.2020 | 15:14
Viorica de la Clejani hotarare fara stirea lui Ionita Cum a reactionat acesta la aflarea adevarului
ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Cleajni formează un cuplu foarte sudat de artiști de la noi. Cei doi soți au marcat recent și o nouă reușită în plan muzical, fiind vorba despre o colaborare neașteptată pe care au avut-o cu artistul Macanache.

Total schimbată față de cum o cunoștea publicul pentru cel mai nou clip în care își face apariția, blondina a surprins foarte tare. La fel de neobișnuită pare să fi fost și decizia pe care artista a luat-o de curând și pe care a dorit să o explice abia în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță au întâmplinat anumite probleme în ultimele luni și din pricina episoadelor avute de Margherita în public, după ce tânăra a fost prinsă sub influența substanțelor interzise. De aceea, cântăreața de muzică lăutărească și-a dorit să facă o schimbare însemnată.

Viorica de la Clejani a luat o decizie fără să-i spună lui Ioniță. Ce s-a întâmplat când artistul a aflat totul

Viorica de la Clejani a luat o hotărâre fără să îi spună vreun amănunt lui Ioniță. Totul după lansarea celei mai noi piese în colaborare cu Macanache, ce a venit la pachet și un videoclip total suprinzător pentru cei din public.

ADVERTISEMENT

De această dată, Viorica a anunțat că și-a făcut primul tatuaj din viața ei. Decizia a fost luată fără știrea lui Ioniță, soțul ei, alături de care are peste 25 de ani de căsnicie. Artista a explicat și semnificația primului ei desen permanent, aceasta alegând să reprezinte o busolă.

Mai mult, blondina nu a dezvăluit și despre ce zonă din corp este vorba, dar a dat de înțeles că nu este vorba tocmai de un tatuaj la vedere. Ioniță de la Clejani a fost absolut uimit de o asemenea mărturisire, ce a venit și în momentul în care ei se aflau în platoul de filmare al unei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Totodată, soțul ei a mai aflat că Viorica nu are de gând să se oprească aici cu seria transformărilor. Artista își mai dorește și alte desene simbolice pe piele, oferind detalii și despre când va ajunge iar la un salon cu specific.

„Să nu credeți că m-am stricat, dar mi-am făcut primul tatuaj. E o busolă. Uite, Ioniță, tu ai văzut tatuajul ăsta? Vreau să-l fac și pe ăsta și să scriu: «bucură-te, viața e frumoasă».

ADVERTISEMENT
Viorica de la Clejani, hotărâre fără știrea lui Ioniță. Cum a reacționat acesta la aflarea adevărului
Viorica de la Clejani a mărturisit într-o emisiune TV că și-a făcut primul ei tatuj

Simbolizează faptul că eu sunt tot timpul cu gândul acasă, la ai mei, să am grijă de ei. Mai vreau să-mi mai fac câteva, dar cred că lui Ioniță și-a schimbat fața. Nu știa de ele, că nu prea dorm dezbrăcată, ci mai acoperită.”, a povestit Viorica de la Clejani, când a fost prezentă de curând într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT