Life

Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă la Xtra Night Show. Ce gest șocant a făcut în miez de noapte mama Margheritei. Video

03.06.2020 | 07:40
Viorica de la Clejani iesire nervoasa la Xtra Night Show Ce gest socant a facut in miez de noapte mama Margheritei Video
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani nu-și mai găsește liniștea de când fiica sa, Margherita, a fost implicată într-un accident fiind prinsă sub influența substanțelor interzise. Cunoscuta interpretă de muzică lăutărească a avut din nou, o ieșire nervoasă, în miez de noapte, chiar în timp ce soțul ei dădea declarații în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Viorica de la Clejani, gest șocant în miez de noapte, la XNS

Ioniță de la Clejani a oferit noaptea trecută mai multe declarații referitoare la incidentul în care Margherita, fiica sa, a fost implicată, însă telespectatorii Xtra Night Show de la Antena 1 au avut parte de momente tensionate. Viorica, soția artistului și-a pierdut orice fel de răbdare și a ieșit fulger din locuință.

ADVERTISEMENT

Mama Margheritei de la Clejani a început să strige cu ochii în lacrimi să-i fie lăsați copiii în pace, mărturisind că îi este foarte teamă ca fiica sa să nu cadă în depresie și să recurgă la gesturi necugetate. Mai mult decât atât, cântăreața a declarat că sunt lucruri mai importante în țară decât accidentul fiicei sale.

„Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace.Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…)

ADVERTISEMENT

Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții”, a strigat în disperare Viorica, în fața casei.

Artista n-a mai ieșit din casă după accidentul Margheritei

Totodată, Viorica de la Clejani a mărturisit că de zile bune nu a mai părăsit locuința de teamă să nu fie arătată cu degetul de vecini pentru faptele fiicele sale, Margherita. Cântăreței îi este teamă să nu se ajungă la lucruri mai grave, însă luptă ca o adevărată leoaică pentru copiii săi.

ADVERTISEMENT

Artista a încercat în cele din urmă să-și ceară scuze pentru ieșirea sa necontrolată, însă probabil răbdarea i-a cam pierit și vrea să se rezolve cât mai repede situația aceasta pentru a-și găsi liniștea. „Cum o dau, cum o sucesc, vorbă bună nu găsesc”, este una dintre ultimele postări ale Vioricăi de la Clejani, referitoare la incidentul neplăcut în care a fost implicată fata sa.

„După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în fața casei mele de dimineață și până seara… Se speculează multe în presă pentru rating??

ADVERTISEMENT

Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne, și ne facem că nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară♥️”, scria pe Instagram artista la scurt timp după accidentul Margheritei.

ADVERTISEMENT