Life

Viorica de la Clejani, în lacrimi la TV. Ce a făcut-o pe artistă să plângă

05.05.2021 | 16:26
Viorica de la Clejani in lacrimi la TV Ce a facuto pe artista sa planga
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a izbucnit în lacrimi în cadrul unei emisiuni TV, unde a fost invitată recent. Cântăreața de muzică de petrecere a început să plângă legat de un subiect sensibil din viața sa, care o face să se simtă vinovată. 

Solista regretă că nu a fost mai dură sau mai autoritară cu tatăl său, care din păcate, și-a pierdut viața din cauza unei boli nemiloase. Artista crede că ar fi trebuit să-și trimită părintele mai devreme la spital, în felul acesta având poate mai multe șanse.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ioniță de la Clejani nu poate trece nici acum peste pierderea suferită, deși a trecut o lună de la tragedie. Viorica de la Clejani susține că părintele său nu a mers la spital pentru că i-a fost extrem de frică să nu ia virusul din China.

Viorica de la Clejani și-a spus supărarea. A început să plângă la televizor

Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. 

ADVERTISEMENT

O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu. Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei.

I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia.

ADVERTISEMENT

Simt un sentiment de vinovăție pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a spus Viorica de la Clejani într-o emisiune TV, scrie spynews.ro.

Cântăreața a ținut să sublinieze faptul că moartea tatălui său nu are nicio legătură cu pandemia. Părintele vedetei nu a suferit de Covid-19, el pierzându-și viața din cauza cancerului, boală pe care nu a mai tratat-o de când a venit criza sanitară.

ADVERTISEMENT

Totodată, Viorica de la Clejani a mai punctat un lucru, și anume că ultima sa piesă, intitulată „Tatăl meu”, a fost ascultă de regretatul ei părinte și chiar i-a plăcut. Melodia a fost lansată chiar înainte ca vedeta să-și piardă figura paternă.

ADVERTISEMENT