ADVERTISEMENT
Life

Viorica de la Clejani, mărturie neașteptată despre fiica ei. Ce susține acum despre Margherita

Autor: Madalina Moraru | 24.09.2020 | 17:56
Viorica de la Clejani, mărturie neașteptată despre fiica ei. Ce susține acum despre Margherita
Viorica de la Clejani a făcut mărturii neașteptate despre fiica ei, Margherita, susținând ce îi lipsește tinerei

Viorica de la Clejani a făcut o dezvăluire neașteptată despre Margherita.

Tânăra de 27 de ani s-a aflat în atenția publicului tot mai mult în ultimele luni și din pricina faptului că a cauzat un accident de mașină.

ADVERTISEMENT

Odată cu acest incident neplăcut, ce a fost provocat în luna mai din 2020, despre Margherita de la Clejani s-au spus foarte multe. Inclusiv că ar fi consumat substanțe interzise când s-a urcat la volan.

Viorica de la Clejani face noi mărturii despre despre fiica ei, Margherita

Cel mai nou incident care i-a învăluit numele fetei celor doi celebri lăutari a fost provocat chiar în urmă cu câteva zile. Despre Marga s-a spus că ar fi agresat două femei. Comportamentul adesea violent al tinerei nu pare să fie însă deloc pe placul părinților.

ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut și în trecut eforturi foarte mari pentru a putea să își știe copiii în siguranță.

De aceea, atât Margherita, cât și Fugly de la Clejani au primit fiecare câte un apartament doar al lor, în Capitală.

ADVERTISEMENT

Aflată însă la o vârstă la care ar prefera să mai amâne puțin astfel de responsabilități, tânăra pare să aibă în continuare ieșiri socotite ca fiind nepotrivite.

Întrebată recent de către cei de la wowbiz.ro de ce se comportă Margherita de la Clejani într-un mod atât de rebel, reacția mamei celebre a fost pe măsură.

ADVERTISEMENT
Viorica de la Clejani, mărturie neașteptată despre fiica ei. Ce susține acum despre Margherita
MArgherita de la Clejani a avut un comportament foarte rebel în ultimele luni, iar mama ei a oferit o explicație pentru toate acestea

“- De ce este nervoasă în ultima perioadă Margherita?

– Pentru că nu are bărbat!!”, a fost discuția dintre Viorica de la Clejani și reporter. Cântăreața de mare renume a surprins prin sinceritatea ei.

Artista de muzică de petrecere se pregătea să intre în casă atunci când a avut parte de acest dialog total neașteptat. A oferit replica foarte deschisă despre fiica ei.

ADVERTISEMENT

E cunoscut că Margherita a provocat un accident rutier în luna mai din 2020. Tot în acea perioadă se zvonea că ar fi avut o relație de scurtă durată cu un tânăr de meserie designer vestimentar, pe care îl cooptase pentru afacerea ei cu haine, lansată și în mediul online de ceva vreme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!