Life

Viorica de la Clejani, reacție acidă după ce Margherita a fost atacată pe stradă: ”Justiția lasă criminalii în libertate”

Viorica de la Clejani reacționează după ce fiica sa, Margherita, a fost atacată pe stradă, de un individ care se deplasa pe o trotinetă. ”Justiția lasă criminalii în libertate”, a comentat artista.
18.08.2022 | 18:02
Viorica de la Clejani reactie acida dupa ce Margherita a fost atacata pe strada Justitia lasa criminalii in libertate
Viorica de la Clejani reacționează după ce fiica ei a fost atacată. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani reacționează ferm după ce fiica sa, Margherita, a fost atacată, din senin, pe stradă, de un individ necunoscut, care se deplasa pe o trotinetă. Bărbatul i-a înfipt un cuțit în zona pieptului.

Viorica de la Clejani, după ce fiica sa a fost atacată pe stradă: ”Justiția s-a pus pe capul copiilor mei”

Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți atunci când a aflat că fiica sa a fost înjunghiată de o persoană străină. Solista s-a declarat nemulțumită de justiția din țara noastră.

ADVERTISEMENT

”Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a spus Viorica de la Clejani pentru Spectacola.

Totul s-a întâmplat miercuri seară, în jurul orei 21:00. Margherita a fost victima unei tentative de omor, dar acum răsuflă ușurată.

ADVERTISEMENT

De cum a fost atacată, tânăra a fost dusă imediat la Urgențe, conform surselor FANATIK. Medicii de la Spitalul Universitar din Capitală i-au curățat rana.

Margherita a refuzat să stea internată, așa că doctorii au lăsat-o apoi să plece acasă, plaga fiind una ușoară, din fericire. Agresorul este încă căutat de poliție.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai atacat o tânără în vârstă de 17 ani. Este căutat de poliție

De altfel, pe mâinile bărbatului nu a căzut doar Margherita, ci și o altă tânără, o minoră de 17 ani, care a fost înțepată tot în zona pieptului. Ea se deplasa pe Calea Victoriei.

Cele două agresiuni au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I. C.Brătianu. Oamenii legii au demarat o anchetă și se încearcă a se afla de ce autorul a decurs la o astfel de faptă.

ADVERTISEMENT

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis poliția, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT