Viorica de la Clejani, reacție după criticile aduse noii colaborări cu Macanache: ”V-ați tâmpit”

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
08/10/2020, 11:26
Viorica de la Clejani, reacție după criticile aduse noii colaborări cu Macanache: ”V-ați tâmpit”
Viorica de la Clejani, reacție după criticile aduse noii colaborări cu Macanache: ”V-ați tâmpit” Sursa foto: Facebook

Viorica de la Clejani le-a răspuns fanilor pe rețelele de socializare. Ea a vorbit atât cu cei care au apreciat noua melodie, dar le-a dat replici inclusiv celor care nu au fost prea încântați de colaborarea cu Macanache și a făcut-o în același mod în care au comentat ei.

Cântăreața s-a dovedit a fi sensibilă la criticile unor cârcotași și le-a răspuns acestora cu aceeași monedă, pe unii invitându-i să părăsească pagina dacă nu le este pe plac.

Vai de noi! Ne-am tâmpit! Pe Marga unde ai lasat-o? Scoate și ea o piesa singură?”,  „Ați luat-o razna, sincer! Ce aveți?”, „S-a dus naibii muzica romanească”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care nu au fost prea încântați de noua piesă. Artista nu s-a sfiit să le răspundă asemănător: ”păi dacă v-ati tâmpit… Vă dau reveneală bună! Două mici la preț de 7” sau ”Ai buton de unfollow, nu te supăra! Dă-ti cu reveneală”, a scris ea, potrivit spynews.

Viorica de la Clejani, replici pentru fani pe Facebook și succesul înregistrat cu noua piesă

Cântăreața de muzică lăutărească a apreciat toate comentariile pozitive ale fanilor de pe rețeaua de socializare, ea a interacționat cu ei și le-a mulțumit pentru cuvintele frumoase. Totuși, la momentul publicării acestei știri, criticile și răspunsurile artistei la ele, nu mai existau pe pagina de Facebook.

Taraful de la Clejani a uimit lumea muzicală românească cu anunțul unei colaborări cu rapperul Macanache. Piesa a fost lansată pe YouTube în urmă cu două zile și a reușit să strângă deja peste 150 de mii de vizualizări și o multitudine pe comentarii admirative din partea ascultătorilor.

Cei doi soți au declarat că ideea pentru piesa „Reveneală” le-a venit cu ajutorul fiicei lor, Margherita. Artista susține că a fost geloasă pe hitul „Elicopterul” al fiicei ei și așa a pornit în căutarea unei noi piese și a unei colaborări inedite.

”De la Margherita a pornit ideea, pentru că am fost puțin geloasă pe piesa ei cu ”Elicopterul” și i-am zis: ”Măi Margherita, mi-ași dori și eu o colaborare așa!”.

Pe la 2 noaptea mi-a trimis un mesaj și un link direct în YouTube cu Macanache. Am dat pe link și am spus: ”Ăsta e cel mai bun!”. Un pic așa cu inflexiuni”, a spus Viorica în cadrul unei emisiuni TV, potrivit sursei citate mai sus.

Interpreta de muzică lăutărească a impresionat și cu ținutele vestimentare cu care s-a afișat în videoclip, ea obișnuidu-și audiența cu haine elegante. De data aceasta, ea a apărut îmbrăcată sport, în treninguri și tricouri. Nici mișcările nu au fost cele cu care fanii erau învățați, semn că blonda a exersat și o coregrafie pentru această melodie.

Închide ×