Life

Viorica de la Clejani, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor. Cântăreața a răbufnit în plină stradă

Viorica de la Clejani a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, chiar în plină stradă.
08.06.2021 | 13:04
Viorica de la Clejani reactie nervoasa la adresa jurnalistilor Cantareata a rabufnit in plina strada
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a avut o reacție nervoasă atunci când a fost asaltată de jurnaliști, în plină stradă.

Cântăreața a răbufnit atunci când a fost întrebată despre Fulgy, implicat într-un scandal de proporții.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică lăutărească a început să ridice tonul și să-i amenințe pe jurnaliști în public. Soția lui Ioniță de la Clejani nu s-a mai putut abține și le-a spus acestora să plece.

Viorica de la Clejani, reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor. Cântăreața a răbufnit în plină stradă

Viorica de la Clejani a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, chiar în plină stradă. Vedeta și-a ieșit din minți atunci când aceștia i-au pus o întrebare legată de Fulgy și de scandalul în care este implicat.

ADVERTISEMENT

Artista a început să ridice tonul și să gesticuleze, spunându-i unui jurnalist că nu o interesează de el și că ar face bine să plece.

„Pleacă de aici, că-ți dau… ! Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?!”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Viorica de la Clejani își revarsă nervii asupra jurnaliștilor.

Anul trecut, vedeta a avut o reacție de acest gen după de fiica ei, Margherita, a provocat un accident în București, aflată sub influența drogurilor.

La momentul respectiv, cântăreața a aruncat cu o sticlă de lapte în jurnalista de la Antena 3 și a început să-i adreseze cuvinte grele, după care a ieșit la poartă cu furtunul și a început să stropească cu apă.

ADVERTISEMENT

Ce spune Viorica de la Clejani despre scandalul în care este implicat Fulgy

Zilele trecute, Fulgy a reușit să fie din nou în centrul atenției cu un scandal. După ce a refuzat să poarte masca de protecție și să oprească filmarea în incinta cazonoului dintr-un mall, tânărul s-a dus la o cafenea și a continuat live-ul pe YouTube.

Fulgy a amenințat mai multe persoane publice în ziua respectivă, printre care și Alex Velea, pe care îl acuză că este consumator de substanțe interzise.

Duminică seară, Fulgy a fost dus la secția de poliție chiar din fața casei pentru a da declarații.

Viorica de la Clejani a sărit în apărarea fiului său și a postat pe rețelele sociale un mesaj în legătură cu acesta, spunând că Fulgy este copilul ei și mereu va fi alături de el.

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ.

Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT