Life

Viorica de la Clejani rupe tăcerea după ce a agresat jurnaliștii Antenei 3: „Le-ați fi dat cu toporul în cap”

25.05.2020 | 07:31
Viorica de la Clejani rupe tacerea dupa ce a agresat jurnalistii Antenei 3 Leati fi dat cu toporul in cap
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a avut o reacție surprinzătoare la doar câteva ore după ce fiica sa Margherita a provocat un accident fiind sub influența substanțelor psihoactive. Cunoscuta artistă a aruncat cu o sticlă de lapte și a udat cu furtunul jurnaliștii Antenei 3 aflați în fața casei sale, însă ulterior a scris un mesaj în mediul online.

Viorica de la Clejani, prima reacție după ieșirea nervoasă

Intrepreta de muzică de petrecere s-a dovedit o adevărată leoaică în fața jurnaliștilor Antenei 3 care au ajuns în fața locuinței sale după ce Margherita a provocat accidentul rutier în care era drogată. Viorica de la Clejani nu și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă, în schimb a mărturisit că ar face orice pentru copiii ei.

ADVERTISEMENT

Renumita artistă susține că orice femeie care are copii ar fi reacționat la fel, precizând că există lucruri mult mai grave pe această lume decât accidentul produs de fiica sa. Mai mult decât atât Viorica de la Clejani îi mulțumește lui Dumnezeu că Marga nu a pățit nimic.

Artista o apără pe Margherita de la Clejani în legătură cu accidentul

Totodată, mama Margheritei de la Clejani le cere oamenilor să-și vadă de viețile lor pentru că ea își va apăra copiii indiferent de situație, subliniind faptul că trebuie să fim „mai buni”, să fim „oameni”.

ADVERTISEMENT

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap… 

Eu îmi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui.

ADVERTISEMENT

Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet” , a scris vedeta într-o postare pe contul de Instagram.

Cum se apără cântăreața Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani se întorcea de la o petrecere când a acroșat un autoturism de pe marginea drumului, frumoasa brunetă declarând că își făcea buzele în momentul în care a lovit mașina. În plus, artista le-a spus reporterilor că nu era singură în mașină, ci cu Johny Depp.

ADVERTISEMENT

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină.

Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood”, a spus Margherita reporterilor când a ieșit din sediul Poliției.

ADVERTISEMENT