ADVERTISEMENT
News

Viorica de la Clejani, scene şocante în plină stradă, după ce Margherita a fost prinsă drogată. Ce i-a făcut unui reporter de la Antena 3

Autor: Traian Terzian | 23.05.2020 | 14:24
Viorica de la Clejani, scene şocante în plină stradă, după ce Margherita a fost prinsă drogată. Ce i-a făcut unui reporter de la Antena 3
Viorica de la Clejani a oferit scene şocante în plină stradă, după ce fiica sa, Margherita, a fost prinsă drogată la volan. Sursă foto: Antena 3

Viorica de la Clejani a oferit scene şocante în plină stradă, după ce fiica sa, Margherita, a fost prinsă drogată la volan.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani, scene şocante în plină stradă, după ce Margherita a fost prinsă drogată

Margherita a fost prinsă drogată după ce a făcut un accident de mașină sâmbătă dimineață, iar mama sa, Viorica de la Clejani a făcut o scenă în plină stradă și s-a luat de jurnaliști.

Viorica a aruncat o sticlă cu lapte spre reporterul Antena 3 Roxana Ciucă, apoi a ieșit la poartă casei cu un furtun și a stropit cu apă, înjurând reporterul și cameramanul.

ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier produs sâmbătă dimineața pe strada Norilor din Capitală, după ce, într-un moment de neatenție, a lovit  un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă.

Polițiștii i-au deschis dosar penal artistei

Polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului au observat că fiica îndrăgiților interpreți de muzică lăutărească din Clejani avea un comportament cel puțin neobișnuit, motiv pentru care au decis să o conducă la IML pentru o serie de teste.

ADVERTISEMENT

Aşa au ajuns angajaţii M.A.I la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor. Margherita consumase heroină, un drog extrem de periculos care provoacă dependență.

Ea a fost condusă la Institutul Naţional pentru Medicină Legală pentru probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani, care a fost luată de la Poliție de tatăl său, le-a explicat polițiștilor că se ruja în momentul impactului și de din această cauză s-a produs accidentul.

Nu mai departe de anul trecut, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească. Acum că Margherita trece și ea printr-o pățanie asemănătoare, nu puțini sunt cei care se întreabă dacă nu cumva consumul de substanțe interzise a devenit un soi de tradiție care ”se aruncă în neam”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!