Life

Viorica de la Clejani vrea să apeleze la medicul estetician: „Cu oglinda sunt certată”. De ce complex vrea să scape

Viorica de Clejani a dezvăluit că și-ar dori să apeleze la medicul estetician pentru a scăpa de gușă. Soția lui Ionița a mărturisit că niciodată nu a fost mulțumită de aspectul său fizic.
10.06.2022 | 14:54
Viorica de la Clejani vrea sa apeleze la medicul estetician Cu oglinda sunt certata De ce complex vrea sa scape
Viorica de la Clejani vrea să își opereze gușa. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a mărturisit că nu este împotriva operațiilor estetice. Mai mult, artista și-aș dori să apeleze la ajutorul medicului specialist pentru a scăpa de gușă.

Viorica de la Clejani vrea să se opereze ca să scape de gușă. De ce nu este prietenă cu oglinda?

Viorica de la Clejani a mărturisit că deși mulți îi spun că este frumoasă, în ochii ei, întotdeauna a avut o mulțime de defecte.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, soția lui Ioniță s-a reinventat și și-a schimbat look-ul, adoptând ținute moderne. Cântăreața a mărturisit într-un interviu acordat pentru Antena Stars că petrece ore întregi în fața oglinzii pentru se pregăti înaintea aparițiilor publice.

„Eu iubesc oglinda, ea cred că sperie de mine. Se zice că omul frumos întotdeauna când se uită în oglindă e nemulțumit. Cu oglinda sunt certată pe undeva”, a spus Viorica de la Clejani pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a dezvăluit că nu este împotriva operațiilor estetice, ba chiar ar vrea să apeleze la ajutorul medicului pentru a scăpa de gușă.

„Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc 10-15 kilograme, ca să fiu în conformitate cu corpul. Așa mi-a zis doctorul.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să fac lucrul ăsta pentru că ador mâncarea. Am zis că atunci când m-oi duce, să mor sătulă. Pentru o viață sănătoasă, consumați carne de porc”, a declarat Viorica de la Clejani.

Cum a ajuns Viorica de la Clejani să-și vândă rochiile după fiecare eveniment?

Viorica de la Clejani poartă adesea rochiile create de fiica sa, Margherita, și a mărturisit că, de multe ori, după ce cânta la evenimente private, invitatele doreau să-i cumpere ținuta.

ADVERTISEMENT

„Eu la orice eveniment mă duceam, după aia trebuia să dau rochia jos de pe mine să o vând. O vindeam și eu la dublu. Am zis să fac și eu pentru astea mai durdulii niște rochițe”, a spus Viorica de la Clejani.

 

ADVERTISEMENT