Life

Viorica de la Clejani vrea să-și facă operații estetice. „O să-mi pierd bărbatul”

07.01.2021 | 18:13
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani așteaptă cu nerăbdare să se termine pandemia de coronavirus pentru a-și putea pune planurile în aplicare, care vizează modificarea aspectului fizic prin operații estetice, ca să arate bine pentru soțul ei, după cum a spus chiar ea. 

Cântăreața vrea să apeleze la bisturiu pentru a-și modifica silueta, susținând că nu este mulțumită cu greutatea pe care o are în prezent și că vrea să arate ca la 20 de ani. În plus, nu vrea să-și piardă bărbatul din cauza problemelor legate de siluetă.

ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt împreună de aproape trei decenii și formează una dintre cele mai îndrăgite formații de lăutari, fiind un cuplu foarte apreciat de români.

Viorica de la Clejani vrea să-și facă operații estetice

Viorica de la Clejani nu mai stă pe gânduri și așteaptă cu nerăbdare să ajungă pe mâna medicilor pentru a-și face câteva îmbunătățiri la aspectul fizic. Cântăreața vrea să fie mai slabă și are de gând să-și taie stomacul, pentru că dietele nu au dat roade în cazul ei.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care vrea să arate bine este soțul ei, Ioniță, cu care este împreună de 29 de ani. Viorica nu vrea să-și piardă partenerul de viață și de scenă din cauza aspectului fizic, așa că este foarte hotărâtă să facă schimbări.

 „Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc, să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba, ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni. Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar fața o am frumoasă. Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”, a spus artista în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Ce spune Ioniță despre planurile soției

Ioniță de la Clejani consideră că soția lui arată foarte bine și nu vrea să audă de operații estetice care să-i modifice aspectul fizic. Cântărețul și-a exprimat opinia într-un mod foarte direct, în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu va avea nevoie de operații estetice”, a spus acesta.

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt împreună de 29 de ani și reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi îi încântă pe români cu melodiie lor, formând o trupă de muzică lăutărească de mulți ani. Au împreună doi copii, Margherita și Fulgy.

ADVERTISEMENT