Life

Viorica și Ioniță de la Clejani au spus adevărul despre Fulgy. Ce s-a întâmplat cu fiul lor

26.01.2021 | 15:26
Viorica si Ionita de la Clejani au spus adevarul despre Fulgy Ce sa intamplat cu fiul lor
Viorica și Ioniță de la Clejani au spus adevărul despre Fulgy. Ce s-a întâmplat cu fiul lor. Sursa foto: agentiadepresamondena.com
ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani au spus adevărul despre fiul lor, Fulgy, și despre motivul pentru care tânărul s-a retras din lumina reflectoarelor. Acesta obișnuia să fie foarte activ în mediul online, însă nu a mai avut activitate de ceva timp. 

Părinții lui au explicat întreaga situație în cadrul unei emisiuni TV și au dezvăluit motivul pentru care băiatul lor nu a mai fost văzut pe micile ecrane sau în mediul online.

ADVERTISEMENT

Soții de la Clejani se află printre cei mai apreciați interpreți din România și sunt destul de activi în viața mondenă, având apariții dese la show-urile televizate.

Viorica și Ioniță de la Clejani au spus adevărul despre Fulgy. Ce s-a întâmplat cu fiul lor

Viorica și Ioniță de la Clejani au o carieră muzicală de succes li fanii lor erau convinși că cei doi copii ai lor le vor călca pe urme. Se pare că Margherita și Fulgy au decis să urmeze un alt drum, după cum au dezvăluit părinții lor.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au întrebat de ce Fulgy nu mai este activ în mediul online și nu mai are apariții publice, iar mama și tatăl lui au vorbit despre această situație. Tânăru are alte planuri de viitor și cei care i-au dat viață speră să vadă cât mai repede un nepot de la el.

„Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au afirmat cei doi soți în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Margherita la muzică

Nici fiica Clejanilor nu a urmat o carieră muzicală, deși i-a bucurat pe români cu vocea sa timp de mulți ani. Margherita a declarat de mai multe ori că muzica nu o mai reprezintă și că are de gând să plece în SUA, după ce a rămas fermecată de această țară.

Vizita în America i-a schimbat mentalitatea și percepțiile, așa că i-ar plăcea foarte mult să trăiască acolo. De asemenea, tânăra mai are o afacere de care vrea să se ocupe.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă. Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă. Nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT