Life

Viorica și Ioniță din Clejani au dezvăluit când și cum a început Fulgy să se transforme: „I-am zis: strategia asta merge până la un punct”

Viorica și Ioniță din Clejani au dezvăluit ce stă în spatele transformării lui Fulgy de la băiatul cuminte al familiei la rebelul de azi.
10.06.2021 | 13:07
Viorica si Ionita din Clejani au dezvaluit cand si cum a inceput Fulgy sa se transforme Iam zis strategia asta merge pana la un punct
ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță din Clejani nu-și pot ascunde suferința, oricât ar încerca să salveze aparanțele în ceea ce-l privește pe fiul lor, Fulgy.

Cei doi cântăreți de muzică lăutărească au vorbit despre subiectul momentului în showbizul românesc: fiul lor.

ADVERTISEMENT

Pentru prima oară de la declanșarea scandalului, părinții lui Fulgy au lăsat garda jos și au recunoscut că se confruntă cu o situație delicată.

Până acum au încercat să scoată tot felul de scuze, ba chiar Ioniță a zis zilele trecute că totul este o strategie de marketing.

ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță din Clejani au vorbit despre fiul lor: „Este foarte delicată situația”

Invitați în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, lăutarii au recunoscut că situația este una delicată. Ioniță a afirmat că nu a fost niciodată de acord cu planul lui Fulgy de a se promova și i-ar fi spus asta.

„Este foarte delicată situația. Bine, sunt câteva emisiuni pe care le respectăm. Sunt majoritatea emisiunilor unde nu se promovează artiștii decât cu un scandal. Nu spun că e o invenție românească. Fulgy urmărea cariera și modul de promovare ale unor artiști internaționali”, a declarat Ioniță de la Clejani la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni.

Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg”, a completat tatăl lui Fulgy.

ADVERTISEMENT

Transformarea în tânărul conflictual de azi și consumator de droguri a venit treptat. Ioniță susține că fiul său a ajuns în acest punct pentru că nu a știut să își gestioneze emoțiile.

De ce nu mai cântă copiii lor cu ei

Viorica a completat declarațiile soțului ei spunând că ei, ca părinți, le-au asigurat copiilor accesul la educație și s-au luptat să nu le lipsească nimic în creșterea lor.

Cântăreața a mai zis că după ce amândoi au împlinit vârsta majoratului, nu mai este responsabilitatea niciunuia dintre părinți pe ce cale aleg să plece în viață.

Cei doi lăutari au dezvăluit și de ce Marga și Fulgy nu mai cântă cu ei. Viorica și Ioniță au spus că a fost alegerea lor, pentru că nu se mai simt reprezentați de muzica de petrecere.

„Marga a dat-o pe trap, iar Fulgy, e alegerea lui. Eu nu pot să oblig ce să aleagă copiii în viață, cum nici mama nu m-a obligat”, a mărturisit Viorica din Clejani.

 

 

ADVERTISEMENT