Life

Viorica Vodă ar fi atacat-o verbal pe Lia Bugnar. Ce cuvinte grele i-ar fi adresat: „E un agresor și pozează în victimă”

Viorica Vodă i-ar fi adresat cuvinte grele Liei Bugnar, când s-ar fi întâlnit cu aceasta pe stradă. Regizoarea a povestit întregul episod pe rețelele de socializare.
29.06.2022 | 23:55
Viorica Voda ar fi atacato verbal pe Lia Bugnar Ce cuvinte grele iar fi adresat E un agresor si pozeaza in victima
Lia Bugnar și Viorica Vodă. Actrița ar fi jignit-o pe regizoare pe stradă. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Regizoarea și scenartista Lia Bugnar a povestit un episod în care ar fi fost atacată verbal pe stradă de către Viorica Vodă.

Viorica Vodă, atac verbal la adresa Liei Bugnar pe stradă?

Mai mult decât atât, această i-ar fi adresat niște cuvinte grele actriței, pe care a abordat-o în timp ce aceasta își plimba câinele pe stradă.

ADVERTISEMENT

Actrița chiar a spus în comentariile la postarea pe care a făcut-o pe Facebook, și în care a relatat despre acest lucru, că Viorica Vodă este, de fapt, un agresor care pozează în victimă.

„E un agresor și trebuie semnalat ca atare, mai ales când pozează în victima”, a spus Lia Bugnar pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a povestit că își plimba liniștită câinele atunci când a zărit-o pe Viorica Vodă și aceasta a început să se „țină după ea” și să îi adreseze cuvinte urâte, fiind neprovocată.

„Și îmi iese în cale, oameni buni, nici mai mult dar nici mai puțin decât simbolu’ #metoo în persoană, da, ați ghicit, Viorica Vodă.

ADVERTISEMENT

Și începe să se țină după noi. M-a luat din prima, abrupt, fără introduceri. N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine?”, a scris Lia Bugnar.

Ce cuvinte grele i-ar fi spus Viorica Vodă Liei Bugnar

Viorica Vodă i-ar fi spus că singurul motiv pentru care a ieșit la plimbare cu câinele este că nu poate deveni mamă, deoarece este infertilă și mai mult, s-a lăudat cu reușitele celor doi copii ai săi, care sunt la facultate.

ADVERTISEMENT

„Eu am doi, mi i-am făcut, realizați, fata mea vorbește germană, are șase examene, copiii mei sunt bine, la facultăți serioase, tu plimbi câinele, de stearpă ce eșți, stearpă și ca femeie și ca artist, scrii piesulicile alea prin undergruound pe-acolo din frustrări de stearpă și urâtă ce ești.

Da’ n-ai talent, talentu’ dacă nu-l ai, nu ți-l dă nimeni”, a scris Lia Bugnar pe Facebook, spunând că aceste cuvinte i le-ar fi adresat Viorica Vodă.

De asemenea, Viorica Vodă i-ar fi spus Liei Bugnar că nu are nicio valoare ca artist și a afirmat că nu are niciun talent.

„Ești o ratată penibilă, stearpă, care n-a avut niciodată talent și care s-a refulat în scris prost”, ar mai fi fost cuvintele adresate de către Viorica Vodă Liei Bugnar.

ADVERTISEMENT
Tags: