News

Viralul săptămânii. Râzi în hohote până îţi îngheaţă lacrimile! Nicuşor-Friguşor, noua poreclă a primarului Bucureştiului

20.12.2020 | 21:27
Viralul saptamanii Razi in hohote pana iti ingheata lacrimile NicusorFrigusor noua porecla a primarului Bucurestiului
Nicuşor Dan, ţinta viralului săptămânii. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un clip video care descrie situaţia nu tocmai roz din Capitală, unde căldura lipseşte, a devenit viral şi smulge hohote de râs. Amar…

Haz de necaz… Atât le-a mai rămas bucureştenilor acum când, în miez de iarnă, se bucură de aer condiţionat de vremea de afară, în fiecare seară. Caloriferele sunt reci, apa caldă vine, dar e rece, iar Nicuşor Dan, mai nou Friguşor, e mai mult pe la tv.

ADVERTISEMENT

Capacitatea românilor de a face băşcălie în orice situaţie este nemărginită, iar creativitatea în formă maximă poate fi urmărită timp de 3 minute şi 44 de secunde de ironie video.

Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, luaţi la mişto. Râzi cu lacrimi

Materialul video, un pamflet cât se poate de reuşit, poartă semnătură „Noaptea minţii“, iar în numai câteva zile a strâns peste 32 de mii de vizualizări, 1600 de reacţii şi foarte multe comentarii.

ADVERTISEMENT

Nu doar Nicuşor Dan a fost luat în colimator. Primăriţa de la Sectorul 1, Clotilde Armand, nu a scăpat nici ea, după ce partea de Bucureşti pe care o conduce se scaldă în gunoaie.

Vă urmărim să urmăriţi şi să râdeţi! O mostră de umor în cel mai pur stil românesc.

Transcrierea integrală a  „scenetei“:

„Mă strigă nevasta: ‘Hai, că e Nicuşor Dan la televizor. Hai mai repede, că-l pierzi, lasă apa caldă!’

ADVERTISEMENT

Eu eram cu fierbătorul în baie. Încălzeam apă cu fiebătorul, ca în fiecare luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi duminică. Mă duc la televizor. Avea dreptate nevasta, era chiar domnul Nicuşor.

Zice: ‘S-a stricat o turbină la CET, ghinion!’. O turbină, a zis Friguşor. ‘V-am promis că rezolv cu apa caldă, acum v-am scos-o şi din calorifere. Dar nu-i nimic’, zice Nicuşor, ‘se va rezolva situaţia peste 5 luni. Peste 5 luni vine vara. Am calculat eu, că sunt matematician! Peste 5 luni să deschideţi larg ferestrele şi intră căldura de afară’.

ADVERTISEMENT

Eu rămăsesem cu gura deschisă şi cu fierbătorul în mână. Nicuşor a promis că vom vea agent termic pe 28 septembrie dacă iese primar. Dar nu a promis nimic pentru decembrie, ianuarie, februarie.

Şi ca şi cum nu era îndeajuns asta, la Sectorul 1 ne scăldăm în gunoaie. Clotilde s-a gândit cum să abată atenţia de la scandalul apei calde şi a găsit cea mai bună soluţie! Nu le mai strânge gunoaiele locuitorilor din sector şi ei uită că fac frigul în case. Plus că fiind frig, gunoaiele nu miros atât de tare. Aşa se mai încălzesc şi oamenii, când cară sacii cu gunoi în spate până la uşa Primăriei.

Unora le-a venit idee şi au scris pe sacii de gunoi ‘VOTURI’. Aşa dispăreau sacii cu gunoi în mod misterior, peste noapte. Îi furau cei de la USR şi îi duceau la ei acasă. Unii veneau cu ei direct acasă la Clotilde. Pe bune. Clotilde le marca banul şi pe urmă, când desfăcea sacii, avea coji de portocale să-şi facă cercei din ele.

Ăştia de l-au votat pe Nicuşor nu s-au prins de o fază… Nicuşor nu doarme mult, Nicuşor hibernează. L-a văzut cineva până acum pe Nicuşor iarna? Anul trecut creadeau că Nicuşor s-a ascuns de frica virusului, dar el pur şi simplu hiberna acasă.

‘Noul Bucureşti!’, iar ăştia chiar l-au votat! ‘Să construim împreună Noul Bucureşti, atunci când nu dorm eu’…“

ADVERTISEMENT
Tags: