Life

Viralul zilei de 1 decembrie. Cum a emoționat Celentano din Las Fierbinți o țară întreagă. Ce pregătește de Ziua Națională

Mesajul lui Celentano din Las Fierbinți pentru români de Ziua Națională. Actorul este personajul vedetă al zilei de 1 decembrie.
01.12.2022 | 11:11
Viralul zilei de 1 decembrie Cum a emotionat Celentano din Las Fierbinti o tara intreaga Ce pregateste de Ziua Nationala
Mesajul lui Celentano din Las Fierbinți pentru români de Ziua Națională. Actorul este personajul vedetă al zilei de 1 decembrie. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Viralul zilei de 1 decembrie. Cum a emoționat actorul din Las Fierbinți o țară întreagă. Ce pregătește de Ziua Națională artistul pe numele său real Adrian Vănică. Vedeta de la Pro TV are un discurs cutremurător.

Mesajul lui Celentano din Las Fierbinți pentru români de Ziua Națională. Actorul este personajul vedetă al zilei de 1 decembrie

Celentano din Las Fierbinți a reușit să devină viral cu ocazia unor sărbători importante pentru români, așa cum s-a întâmplat și de 1 decembrie. Actorul din producția de la Pro TV a avut un moment excepțional în serialul în care joacă.

ADVERTISEMENT

Vedeta care interpretează rolul unui bețiv este personajul principal al Zilei Naționale a României. Artistul este urmărit în număr foarte mare de români datorită unui discurs ținut în urmă cu câțiva ani pe sticlă.

Întrebat de o reporteră dacă știe o poezie, actorul are un monolog impresionant în care vorbește despre resemnare, dar și despre sistemul de învățământ românesc care este unul total „anapoda”.

ADVERTISEMENT

În discursul lui Celentano din Las Fierbinți se strecoară și informații despre politicienii care ajung să ocupe un post datorită pilelor, chiar dacă nu au cunoștințele necesare. De asemenea, Adrian Vănică nu uită nici de spitalele din care oamenii ies mai bolnavi decât sunt.

Celentano din Las Fierbinți, discurs de Ziua Națională a României

Celentano din Las Fierbinți subliniază că în viața românilor există poezie, asemănând perioadele electoralele cu rima. Voturile pe care oamenii le fac din 4 în 4 ani sau din 5 în 5 ani nu produc nicio schimbare, potrivit actorului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Este rimă încălecată, că toți vrea să ne încalece. Este rimă împerecheată, că toți vrea să ne împerecheze. Și vine cu aceeași poezie. O să fie bine, o să vă dăm, o să vă facem. O să facem schimbarea.

Știți ce înțelege ei când face schimbarea? Că schimbă pe Mamba cu Tamba. Explicați-mi mie, dacă este același joc, cu aceleași reguli, cu aceleași butoane, cu aceiași oameni, cum mama dracu se schimbă ceva? Cum? Vreau și eu să văd peștele în apă, drumul cu asfalt.

ADVERTISEMENT

Statul când zice că îți ia, îți ia. Când zice că îți dă, zice. Dar cred că sistemul trebuie schimbat. Și până se schimbă, ca să nu ne mai bazăm pe ăsta, hai să ne bazăm pe noi. Eu așa fac, mă bazez pe voi. Hai, România”, este o parte din monologul lui Celentano din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT