Life

Virgil Ciulin este câștigătorul iUmor, sezonul 11. Cu câți bani a plecat acasă comediantul

Virgil Ciulin este câștigătorul sezonului 11 iUmor, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Comediantul a plecat acasă cu marele premiu.
27.12.2021 | 07:51
Virgil Ciulin este castigatorul iUmor sezonul 11 Cu cati bani a plecat acasa comediantul
Virgil Ciulin este câștigătorul iUmor, sezonul 11. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Virgil Ciulin este cel care a câștigat finala iUmor, sezonul 11, după ce a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Concurentul s-a ales și cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei patru concurenți care au intrat la votul publicului au fost Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi și Virgil Ciulin.

ADVERTISEMENT

Finala emisiunii de la Antena 1 a fost una de neuitat, cu roast-uri și momente incredibile de stand-up comedy.

Virgil Ciulin este câștigătorul iUmor, sezonul 11

Virgil Ciulin este cel care a obținut cele mai multe voturi din partea publicului, câștigând astfel finala iUmor, difuzată pe 26 decembrie. Victoria a venit la pachet și cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc și sper să ne vedem anul viitor la niște show-uri de stand-up.”, a declarat câștigătorul sezonului 11 la Antena 1.

Tânărul a avut un moment original de stand-up comedy care i-a impresionat pe jurați și pe cei de acasă. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au savurat din plin prestația lui Virgil Ciulin.

ADVERTISEMENT

„Iată-mă sunt aici. Am venit într-un mindset foarte bun astăzi, nu poți scoate niciun cuvânt rău de la mine.”, a spus concurentul înainte să-și înceapă numărul.

Din cei 11 concurenți ajunși în marea finală a show-ului, doar patru au intrat la votul publicului, după ce au obținut trei LIKE-uri din partea juraților.

ADVERTISEMENT

Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin și Teodor Stroe au fost finaliștii acestui sezon. însă doar patru au trecut mai departe.

Cei care au câștigat în trecut iUmor sunt acum nume mari din lumea stand-up comedy din România, dar și a actoriei. Vlad Grigorescu, Doina Teodoru sau Ana Maria Calița au devenit cunoscuți datorită emisiunii de la Antena 1.

De altfel, și cei care nu au câștigat au reușit să se facă remarcați prin talentul și umorul lor.

Cum s-a ales câștigătorul iUMor

La fel ca în sezoanele precedente, votul publicului a decis cine a plecat acasă cu marele premiu, însă numai după ce obțin trei LIKE-uri din partea juraților. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au votat prin intermediul tabletelor, având opțiunile de LIKE/ DISLIKE.

În acest sezon, doar patru concurenți au reușit această performanță și au intrat la votul publicului.

După ce Dan Badea și Șerban Copoț au dat startul votului, telespectatorii au putut vota prin SMS la 1313, timp de 20 de minute.

ADVERTISEMENT